Det finns ett brett utbud av kontorsstolar tillgängliga för olika arbetsmiljöer, vilket kan göra det svårt att välja rätt stol. Det är viktigt att komma ihåg att ingen enskild kontorsstol passar alla behov perfekt. Nedan kan du läsa om våra tips. 

Kinnarps Capella

Kinnarps Capella är en innovativ kontorsstol som utmärker sig med sitt unika nackstöd. Detta nackstöd kan justeras i flera olika positioner, vilket ger dig en personligt anpassad komfort som är sällsynt bland kontorsstolar. Förutom det anpassningsbara nackstödet erbjuder Capella en rad inställningsmöjligheter som gör att stolen kan skräddarsys efter sin kropp och behov. Det säkerställer optimal ergonomi och stöd under din arbetsdag. Med Kinnarps Capella får du en ergonomisk och anpassningsbar stol. 

Malmstolen classic 4000

Malmstolen är en ergonomiskt avancerad kontorsstol, designad för att erbjuda komfort och stöd. Den utmärker sig med sin förmåga att justeras noggrant för att passa olika kroppstyper, vilket gör den idealisk för långvarigt sittande på kontoret. Den ger känsla av att sitta en fåtölj. Stolens ryggstöd och sittyta är skapade för att ge optimalt ländryggsstöd och främja en hälsosam sittställning. Dess robusta konstruktion garanterar lång hållbarhet och pålitlig prestanda. Denna stol är en optimal lösning för den som söker en kombinatio av ergonomi, komfort och kvalitet. 

Herman Miller Aeron

Herman Miller Aeron är en praktisk kontorsstol, särskilt under sommaren, då stolen har nättyg som låter ryggen andas. Detta gör Aeron till ett bra val i varmare klimat. Stolen är också designad med tanke på ergonomi, vilket bidrar till en bättre sittställning och komfort under långa arbetsdagar. Dess justeringsfunktioner, som armstöd och sittytedjup, tillåter användare att anpassa stolen till sin kropp för ytterligare komfort. Aeron finns i olika storlekar för att passa olika kroppstyper.

KAB K4

KAB K4 från KAB Seating är inte bara en ergonomisk kontorsstol, utan också en robust 24-timmarsstol, designad för långvarig använding. Denna stol är idealisk för arbetsmiljöer där man behöver sitta bekvämt under långa perioder, exempelvis i kontrollrum eller vid skiftarbete. Med fokus på ergonomi och justerbarhet, erbjuder K4 anpassningsbara funktioner som höjdjustering, flexibelt sitt- och ryggstöd, samt justerbara armstöd. Dessa egenskaper gör det möjligt för användaren att anpassa stolen efter sina personliga behov och preferenser. Dessutom är KAB K4 konstruerad för att klara av en belastning upp till 200 kg, vilket vittnar om dess exceptionella styrka och hållbarhet. KAB K4 är tillverkad med kvalitetsmatieral, vilket garanterat både komfort och en lång livslängd. 

Kinnarps Plus

Kinnarps Plus är en kontorsstol som kombinerar ergonomi och stil för att skapa en optimal arbetsmiljö. Den utmärker sig genom sin ergonomiska design som ger utmärkt stöd och komfort under långa arbetsdagar. Kontorsstolen har många justeringsalternativ, inklusive justerbar höjd och djup på sitsen samt ryggstödets vinkel och höjd. Detta gör det möjligt för användare att anpassa stolen axakt efter sina individuella behov. Tillverkad med hållbara och högkvalitativa material, är denna stol byggd för att tåla daglig användning som varar länge. 

Håg H09 

Håg H09 är en arbetsstol från den norska tillvekaren HÅG, designad för att ge både komfort och stöd under arbetsdagen. Denna stol uppmuntrat till rörelse och variation i sittställningar, vilket är viktigt för en hälsosam arbetsmiljö. Den är utrustad med flera justeringsmöjligheter och är utrustad med matieral som tål daglig använding. HÅG H09 är lämplig för personer som spenderar långa timmar vid skrivbordet och behöver en stol som inte bara är bekväm men också stödjer en hälsosam sittställning. 

Capiso

HÅG Capisco är en revolutionerande kontorsstol som främjar aktivt sittande, vilket gör den perfekt för en dynamisk arbetsmiljö. Dess unika design med ett sadelformat säta inpirerar till rörelse och möjliggör olika sittpostioner, inklusive möjligheten att sitta både framåt, bakåt och sidled. Denna flexibilitet uppmuntrar till att ofta ändra sittställning som är fördelaktvt för både kropp och sinne under en lång arbetsdag. Capisco är ett populärt val för dig som vill uppmuntra till en mer aktiv och hälsosam arbetsstil. 

Isku Step 

Isku Step är en arbetsstol som står ut med sin ergonomiska design och förmåga att främja ett aktivt sittande. Tillverkad av det finska företaget Isku, är den designad för att stödja användarens naturliga rörelser och uppmuntra till olika sittställningar för att undvika statiska positioner under arbetsdagen. Denna funktion främjar bättre blodcirkulaton och hjälper till att hålla användaren alert och bekväm. 

RH Logic 

RH Logic är en högkvalitativ kontorsstol som erbjuder ergonomi och anpassningsbarhet. Denna stol, skapad av det skandinaviska företaget RH, är utformat för att stödja och främja en sund kroppshållning under långa arbetspass. Den inkluderar flera justeringsmöjligheter som höjdjustering, ryggstödsinklation och justerbart sittdjup. Ett speciellt fokus har lagts på ländryggsstödet, vilket är viktigt för att undvika ryggproblem. Materialen är andingsbara vilket ökar komforten under långa perioder av använding.