Vi hjälper till med leverans och montering av kontorsmöbler

Soeco är din fullservicepartner när det gäller hållbara kontorsinredningar. För att du som kund blir nöjd med dina nya möbler erbjuder vi egna logistiklösningar.

Vi har säkerställt en stor bredd av kompetenser inom projektledning, förvaring, transport, leverans och montage. Vi levererar och monterar kontorsmöbler med egna bilar i stort sätt varje dag till Lund, Malmö, Landskrona, Helsingborg med flera orter i Skåne.

Vi levererar också regelbundet till städer i mellersta Sverige som Växjö, Borås, Jönköping, Stockholm och Göteborg.  Alltid säkert, snabbt och tryggt. Vid behov ordnar vi självklart leveranser till övriga Sverige.

DSC00191 Soeco Hogupplost Carin Freden

Så här går det till när vi levererar och monterar

Vår ansvarige projektledare ser till att vi levererar och monterar dina möbler när det passar dig bäst. Under tiden samlar vi ordern på vårt lager i Dalby, Jönköping eller Stockholm. När leveransen med möblerna körs ut och kommer fram till ditt kontor hjälper våra montörer dig med inbärning och avemballering. De hjälper också vid behov till med montering av hyllor, whiteboards, akustikväggar med mera. 

Vi hjälper även till med flytt och interna omflyttningar. 

DSC00108 Soeco Hogupplost Carin Freden