Chair On Products List

Isku

Köp begagnade kontorsmöbler från ISKU

ISKU har varit verksamt sedan 1928 och har byggt upp ett rykte om att leverera långvariga och pålitliga möbler. All ISKU:s produktion är centraliserad i Lahtis, Finland, vilket garanterar att varje möbel håller företagets höga standard. Moderniseringsinvesteringar som gjorts under de senaste åren har bara förbättrat kvaliteten på ISKU:s produkter, vilket gör dem ännu mer attraktiva för kunder som letar efter kontorsmöbler av hög kvalitet. Förutom att erbjuda bra produkter har ISKU också åtagit sig att vara miljövänlig genom att använda hållbara material när det är möjligt. Så du kommer inte bara att få bra erbjudanden på skonsamt begagnade möbler, utan du kommer också att göra din del för att hjälpa miljön. Köp begagnade ISKU kontorsmöbler och var säker på att du får möbler av hög kvalitet till ett bra pris.

ISKU:s företagshistoria

ISKU:s historia började 1928 då Lahden Puukalusto Oy registrerades som ett aktiebolag. Företaget grundades av Eino Vikström tillsammans med sin partner Matti Metso, som sålde sin andel i företaget 1929. Sedan dess har 100 % av aktiekapitalet ägts av familjen Vikström. I dag är ISKU ett familjeföretag i tredje generationen. ISKU har alltid legat i framkant när det gäller innovation, och denna tradition fortsätter idag med utvecklingen av nya produkter och koncept som gör livet enklare och bekvämare för människor över hela världen. Från deras ödmjuka start i en liten verkstad i Finland har de vuxit till ett globalt företag med stark närvaro i Europa, Asien och Nordamerika. Deras produkter finns i hem, kontor, hotell och offentliga utrymmen över hela världen, och de strävar ständigt efter att utveckla nya sätt att förbättra livskvaliteten för deras kunder.

Finsk möbeldesign

Finsk design kännetecknas av ett fokus på enkelhet, funktionalitet och högkvalitativt hantverk. Dessa principer är uppenbara i ISKU:s arbete, som är en pionjär inom hållbar design. ISKU har åtagit sig att utveckla miljövänliga lösningar och naturbesparande tillverkningsmetoder. Detta engagemang återspeglas i deras engagemang för den cirkulära ekonomin, som löper genom all ISKU:s design. Genom att ta hänsyn till miljöpåverkan från sin design och sina tillverkningsprocesser ser ISKU till att deras produkter kommer att ha ett positivt arv för framtida generationer. Förutom sin miljömässiga hållbarhet är ISKU:s design också känd för sina estetiska kvaliteter och sin funktionalitet. Denna kombination av form och funktion har gjort ISKU ledande inom finsk design.
ISKU är ett ledande designföretag som har fått flera internationella utmärkelser för sina innovativa och hållbara produkter. De senaste är 2019 och 2020 års vinnare av priset för bästa hållbara/miljövänliga produkt i GESS Education Awards. I år är ISKU nominerad som finalist för bästa innovationsprodukt med sin bänk. Bänken är en mångsidig och hållbar möbel som kan användas i en mängd olika miljöer, från hemkontor till offentliga parker. Bänken är tillverkad av hållbart material och kan enkelt demonteras och återvinnas i slutet av sin livslängd. ISKU:s engagemang för hållbarhet och innovation är tydligt i alla deras produkter, och de kommer säkert att fortsätta att få internationellt erkännande för sitt arbete.

Köp återbrukad ISKU kontorsmöbler från Soeco

Ett av de bästa sätten att inreda ditt kontor är att köpa begagnade kontorsmöbler från ISKU. Deras möbler är inte bara byggda för att hålla hela livet, utan de ser också ut som nya efter många års användning. Och eftersom deras produkter är både miljövänliga och snygga kommer du att vara stolt över att erbjuda dem på ditt kontor. Soeco säljer dessutom begagnade kontorsmöbler som är av högsta kvalitet och fortfarande ser nya ut efter många års användning. Så om du letar efter återbrukade kontorsmöbler som är både miljövänliga och snygga, behöver du inte leta längre än till ISKU.
Letar du efter ett prisvärt och elegant sätt att förvara dina kontorsmaterial? Sök inte längre än till Soecos urval av begagnade kontorsmöbler från ISKU. Med ett engagemang för både miljön och din budget i åtanke har vi allt du behöver, från rullhurts till fåtöljer. Genom att välja att köpa återbrukade kontorsmöbler gör du ett åtagande för miljön. Se till att både din budget och miljön uppfylls genom att välja klokt redan idag - det kommer att vara värt varenda krona när du skapar en miljövänlig arbetsplats hemma eller på kontoret.