Vi förlänger livslängden på kontorsmöbler

Vi renoverar kontorsmöbler och strävar efter att fler begagnade möbler som spelat ut sin roll på olika kontor skall återbrukas. Den största påverkan på miljön i en möbels livscykel sker nämligen inte när den används utan i tillverknings- och avfallshanteringsfasen.

Därför innebär det stora miljömässiga besparingar om vi renoverar kontorsmöbler och fler begagnade möbler från kontor kan rekonditioneras och återanvändas. Att just förlänga livslängden på en möbel är den enskilt viktigaste åtgärden i en cirkulär affärsmodell. Det är helt enkelt så att om en begagnad möbel kan rekonditioneras och renoveras istället för att deponeras så sparas det både naturresurser och energi. Soeco har en omfattande och etablerad verksamhet för detta ändamål.

Möbeltapetsering

Förnya ditt kontor och ge dina möbler en andra chans genom vår möbeltapetseringstjänst! Vi tar hand om dina befintliga möbler genom att klä om dem med nya tyger och byta ut stoppningen. Genom att välja vår tjänst gör du inte bara ditt arbetsutrymme mer attraktivt, utan du ger också dina möbler en längre livslängd och minskar behovet av nyproduktion. Detta hållbara val bidrar till att bevara naturresurser och minska miljöpåverkan.

Vårt dedikerade tapetserarteam garanterar att varje möbel behandlas med omsorg och skicklighet, vilket resulterar i ett kvalitetsresultat. Genom att investera i möbeltapetsering hos oss tar du ett steg mot en mer hållbar framtid samtidigt som du skapar en stilfull arbetsmiljö. 

Låt oss tillsammans ge ditt kontor en uppfräschning och göra skillnad för både din arbetsmiljö och miljön. Med vårt fokus på att förlänga livslängden på möbler och främja hållbarhet, blir möbeltapetsering hos oss inte bara en estetisk uppgradering utan också ett ansvarsfullt val för framtiden.

DSC00702 Soeco Hogupplost Carin Freden (1)

Snickeriet

Soecos snickeriverkstad är en kreativ och skicklig knutpunkt för hantverk. Med obegränsade möjligheter skapar våra erfarna hantverkare skräddasydda lösningar, återställer och renoverar kontorsmöbler. Från komplexa restaureringar till innovativa designprojekt formar vår snickeriavdelning hållbara och funktionella kontorsmiljöer. Genom skickligt hantverk bidrar vi till en cirkulär ekonomi och minskar miljöpåverkan. 

DSC00532 Soeco Hogupplost Carin Freden

Möbelrenovering

Soeco Snickeri har en imponerande bredd av färdigheter och kan skapa och bygga olika typer av möbler och inredningselement. Här är några exempel:

 

Möbelrenovering: Återställning och renovering av begagnade möbler till sitt ursprungliga skick eller anpassning efter nya designkrav.

Specialdesignade möbler: Skapande av unika, specialdesignade möbler som uppfyller specifika krav och önskemål från kunderna.

Möbelrestaurering: Återskapande av äldre möbler med bevarande av deras autentiska karaktär och charm.

Skapa anpassade lösningar: Utveckling av skräddarsydda lösningar för att möta specifika behov, som specialdesignade hyllor, skåp eller arbetsstationer.

Ytanpassning: Målning, lackering och ytbehandling för att förnya möblers utseende och anpassa dem till förändrade designstilar.

Innovativa designprojekt: Utförande av kreativa och innovativa designprojekt för att skapa unika kontorsmiljöer och möbelkoncept.

Återanvändningsprojekt: Omvandling av återvunnet trä och möbeldelar till nya och användbara föremål.

DSC00451 Soeco Hogupplost Carin Freden

Gardinsömnad

Soeco Kontorsmöbler erbjuder även gardinsömnad. Vi skapar skräddarsydda gardinlösningar för att förhöja din arbetsmiljö. Vi erbjuder olika tyger, mönster och stilar för att passa dina unika behov. Vår gardinsömnad tar hänsyn till både funktion och estetik, vilket ger dig möjligheten att skapa en arbetsplats där design möter funktionalitet. Oavsett om det är för kontor, konferensrum eller andra arbetsytor så kan våra skräddarsydda gardiner förbättra atmosfären och skapa en professionell och trivsam arbetsmiljö. Kontakta oss för att diskutera dina gardinbehov. Vi kan hjälpa till med: 

Måttagning och anpassning: Gör exakta mått för gardiner baserat på fönsterstorlek och rummets krav.

Designrådgivning: Ge kreativ input och råd om tygval, färger och mönster.

Gardinproduktion: Sy och skapa gardiner enligt kundens specifikationer och önskemål.

Tygval och materialrådgivning: Hjälp kunderna att välja lämpliga tyger och material beroende på användning och stil.

Gardinhängning och montering: Utför professionell installation av gardiner för att säkerställa rätt passform och funktion.

Specialanpassade gardiner: Skapa specialdesignade gardiner för unika fönsterformer eller rum.

Gardinsömnad2