Hållbar kontorsinredning

I Soecos tjänsteutbud ingår inredningsrådgivning där vi bjuder på både inspiration, erfarenhet och kunskap kring hållbara och funktionella kontorsinredningar.

Vi träffas för en första grundläggande intervju kring de behov och önskemål ni har kring er nya hållbara kontorsinredning. Vi diskuterar färg, form och funktion samt budget och miljömål. Ni vill kanske ha en kontorsinredning som är både behovsanpassad och aktivitetsbaserad. Med utgångspunkt från urvalet i vårt lager sätter vi samman ett förslag som vid behov kompletteras med en planlösningsritning.

Inredningstjänst Content

Referenser

Sparbanken Syd Preview

Sparbanken

Ett långvarigt partnerskap har formats mellan Soeco och Sparbanken Skurup, där vi har haft privilegiet att vara leverantör i flera år. Vårt samarbete sträcker sig över olika aspekter av Sparbankens arbetsmiljö.

Elmia Preview

Elmia

Vi fick äran att restaurera Elmias befintliga matsalsmöbler. Elmia strävar mot visionen att bli världens grönaste mötesplats och vi är stolta över att vara en del av deras hållbarhetsresa!

Spyken Preview

Spyken

Gymnasieskolan Spyken i Lund visade vägen genom att fatta smarta beslut som gynnar både miljön och elevernas upplevelse!