Chair On Products List

Malmstolen

Begagnade kontorsstolar från Malmstolen

Malmstolen AB grundades med ambitionen att skapa ergonomiska sittlösningar i världsklass. Företagets forskning och utveckling bygger på gedigna vetenskapliga data och produktionen sker i enlighet med höga miljökrav. Malmstolens mål är att förbättra arbetsförhållandena för kontorsarbetare runt om i världen. Företagets produkter är utformade för att minska belastningen på ryggraden och musklerna samt förbättra cirkulationen och blodflödet. Genom att förbättra ergonomin vid kontorsarbete hoppas Malmstolen kunna bidra positivt till arbetstagarnas hälsa och välbefinnande globalt.   Malmstolen är ett varumärke som är stolt över sina produkter och de människor som tillverkar dem. Varje produkt som lämnar fabriken är tillverkad med högsta kvalitet i åtanke. Som ett resultat av detta är Malmstolens produkter inte bara av högsta kvalitet, utan de återspeglar också värderingarna hos de människor som tillverkar dem.

Malmstolen ett företag med en intressant historia

Det var ett möte som skulle förändra hur kontorsarbetare sitter i generationer framöver. År 1994 träffade den svenske affärsmannen Dick Malm och australiensaren Scott Larson på en brygga i staden Hunnebostrand. Medan de såg solen gå ner över havet berättade Larson för Malm om ett nytt världspatent för stolsryggar som han hade hört talas om. De två männen började diskutera om det kunde anpassas för den europeiska marknaden - och de insåg snabbt att det fanns ett verkligt behov av en bekvämare och mer ergonomisk kontorsstol.   Därmed var idén till Malmstolen född. Företaget kom att revolutionera kontorsmöbelbranschen genom att utveckla stolar som förbättrar komforten och hälsan på arbetsplatsen. Idag är Malmstolen en ledande leverantör av ergonomiska lösningar och deras produkter finns på kontor över hela världen. Tack vare Malms och Larsons ödesdigra möte på den där bryggan kan kontorsarbetare i dag åtnjuta större komfort och produktivitet.   Malmstolens ambition har alltid varit att utveckla ergonomiska arbets- och kontorsstolar som förebygger och lindrar den belastning som sittande kan orsaka. För att uppnå detta följer Malmstolen den senaste forskningsutvecklingen inom belastningsergonomi, både i Sverige och internationellt. Särskilt viktiga områden är biomekanik, fysiologi och neurofysiologi. Genom att ständigt sträva efter att förbättra sina produkter har Malmstolen blivit en ledande leverantör av ergonomiska stolar. Deras produkter används av både privatpersoner och företag som inser vikten av att förebygga belastning och främja hälsa och välbefinnande. Med ett brett utbud av produkter som passar olika behov är Malmstolen ett pålitligt namn när det gäller att välja en ergonomisk stol.

Köp Malmstolen återbrukade kontorsstolar hos Soeco

Här på Soeco erbjuder vi ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler som är både hållbara och snygga. Våra Malmstolen återbrukade kontorsstolar är av hög kvalitet. Vi har åtagit oss att erbjuda återbrukade kontorsmöbler som är både snygga och prisvärda, så att du kan känna dig nöjd med ditt köp. Vårt urval av begagnade kontorsstolar innehåller ergonomiska konstruktioner som hjälper dig att hålla dig bekväm när du arbetar. Och eftersom vi använder återbrukade material kan du vara säker på att ditt köp bidrar till att skydda miljön. Så ekologiska kontorsmöbler börjar med dig! Titta igenom vårt utbud av begagnade kontorsstolar och hitta den perfekta stolen för dina behov. Tack för att du har valt Soeco.   Soeco är ett företag som är engagerat i att vara miljövänligt. Vi anser att begagnade kontorsmöbler fortfarande kan ha mycket slitage kvar och att de inte hör hemma på en återvinningscentral. Därför har vi valt Malmstolen kontorsstolar, som inte bara är hållbara utan också snygga och prisvärda. Malmstolens begagnade kontorsstolar är ett utmärkt sätt för dig att inreda ditt kontor utan att skada miljön. Dessutom kan du spara pengar samtidigt som du gör det! Soeco är ett företag som du kan lita på att du får miljövänliga produkter av hög kvalitet.