Kontorsmöbler som ser ut som nya men kostar som begagnade

Soeco brinner för att minska slit-och-släng i kontorsmöbelbranschen. Vi startade 2012 med en grundläggande vision om att på bästa sätt hjälpa till med att bidra till en hållbar värld och ett medmänskligt samhälle.

Det är utgångspunkten för allt som vi gör. Med öppenhet och affärsmässighet skapar vi långsiktiga relationer, vi håller det vi lovar, är dynamiska och utvecklar ständigt vår kompetens. Rent praktiskt så bidrar Soeco till återbruk genom att köpa in begagnade kontorsmöbler av hög kvalitet som företag, institutioner och kommuner vill göra sig av med.

Om kontorsmöblerna är i tillräckligt gott skick rekonditioneras de och vid behov kan de också renoveras eller repareras. Dessutom förädlar och specialanpassar vi hela eller delar av kontorsmöbler för att skapa nya funktioner och lösningar till våra kunder.

Soeco Fotocharlottecarlbergbarg 1486

I vår tapetserarverkstad i Dalby förnyar vi möbler genom att klä om dem med nytt tyg och stoppning vilket förlänger livstiden avsevärt. Utöver att sy ny klädsel tar vi även hand om stommens ytskick om det är slitet eller om en annan färg önskas, då utför vi även lackering.

Vår snickeriverkstad har i stort sett obegränsade möjligheter, de restaurerar möblerna eller skapar nya speciallösningar enligt specifika ritningar. 

Vår målsättning är alltid att skapa så många användningscykler som möjligt, både för hela möbler och för enskilda komponenter. De kontorsmöbler som inte håller tillräckligt hög kvalité bryter vi ned i beståndsdelar och lämnar till återvinning.

Hos Soeco får du återbrukade kontorsmöbler av hög kvalitet och god design som ser ut som nya men kostar som begagnade. Samtidigt bidrar du till en lite hållbarare värld. Smartare än nytt helt enkelt! Du väljer själv om du vill hyra eller köpa. Vi har hög servicegrad, exakta leveranstider och ger goda garantier.

DSC00702 Soeco Hogupplost Carin Freden

Följ oss på Instagram