Grönare kontor med begagnade kontorsmöbler

I samarbete med Wahlström Design har vi levererat begagnade kontorsmöbler till Destination Jönköping, som nyligen flyttade till sitt nya kontor på Werket. Vårt projekt inkluderade en genomtänkt inredning som både frömjar miljömedvetenheten och skapar en estetiskt tilltalande arbetsmiljö. 

På deras tidigare kontor användes olika modeller av höj- och sänkbara skrivbordsunderreden. Här hjälpte vi till att komplettera med begagnade underreden av den modell det fanns flest av så samtliga skrivbord blev enhetliga. Dessa skrivbord kompletterades med asklaminerade bordsskivor, skärmväggar och powerdots, vilket underlättar för anställda att ladda sina enheter smidigt och effektivt. Kunden valde att återanvända sina befintliga kontorsstolar. 

Destination Jönköping Content

Hållbar inredning i fokus

På kontoret står även personliga förvaringar där vi har lackat om luckorna i olika nyanser av grönt, vilket inte bara förbättrar estetiken utan även bidrar till en mer personlig arbetsmiljö.

Köksutrymmet har förvandlats med våra levererade soffor, klädda stolar och bord. Dessa möbler har genomgått en omfattande renovering, där både omklädsel och omlackering har utförts för att matcha kundens önskemål och behov. Dessutom har kunden valt att återanvända sina befintliga pinnstolar. 

Vilorummet har också fått en uppfräschning med en återbrukad dagbädd som är både omlackerad och omklädd, som bidrar till en avkopplande och trivsam miljö för de anställda att ta en paus i.

Destination Jönköping är ett gott exempel på att man kan mixa befintliga möbler med återbrukat för att skapa en både hållbar och estetiskt tilltalande arbetsmiljö, snyggt! 

Destination Jönköping Content 1

Soeco på Instagram