Castellums miljösmarta drag

Castellum Jönköping har tagit stort ansvar när det kommer till miljöbesparing vid ombyggnationen av före detta Jordbruksverket till Werket. Det fanns ett hundratal Lammhults Campus konferensstolar som var så pass slitna att de var i behov av omfattande renovering. De slitna stolarna genomgick en omklädnadsprocess, lagning av stoppning och lackering av armstöd. En kostnad som hamnade på en tredjedel av vad nypriset är för en Lammhults Campus-stol.

 

 

Castellum Jönköping Content

Framtidens arbetsplats i Jönköping

Werket är tänkt att vara en dynamisk, nytänkande och inkluderande mötesplats i hjärtat av staden, med ett starkt fokus på hållbarhet och hälsa i alla dess aspekter. Fastigheten sträcker sig över cirka 21 000 kvadratmeter och innefattar en blandning av coworking-ytor, flexibla och traditionella kontorsutrymmen samt olika serviceverksamheter. Denna omvandling understryker hur man kan kombinera funktion och design med miljömedvetenhet och hälsotänk i moderna arbetsmiljöer.

- Förutom hållbarhetstänket och en ekonomisk vinning så blev det även snyggt och bra i Aulan på Werket. Tack för ett smidigt och tillmötesgående samarbete, säger Åsa Haralsson Brantgården om projektet som är chef över kommersiell förvaltning på Castellum Jönköping. 

Castellum Content 2

Fler referenser

Storefactory Preview

Storefactory

Vi på Soeco hade det stora nöjet att samarbeta med LIVA Interiör Design för att leverera återbrukade kontorsmöbler i restaurerat utförande, och resultatet är en smakfull och personlig arbetsmiljö.

Sparbanken Syd Preview

Sparbanken

Ett långvarigt partnerskap har formats mellan Soeco och Sparbanken Skurup, där vi har haft privilegiet att vara leverantör i flera år. Vårt samarbete sträcker sig över olika aspekter av Sparbankens arbetsmiljö.

Elmia Preview

Elmia

Vi fick äran att restaurera Elmias befintliga matsalsmöbler. Elmia strävar mot visionen att bli världens grönaste mötesplats och vi är stolta över att vara en del av deras hållbarhetsresa!