Chair On Products List

Vitra

Begagnade kontorsmöbler från Vitra

Vitra grundades 1950 av Willi och Erika Fehlbaum och är ett schweiziskt familjeägt möbelföretag med huvudkontor i Birsfelden, Schweiz. Företaget är kanske mest känt för sitt långvariga samarbete med många kända möbeldesigners, däribland Charles och Ray Eames, George Nelson, Alexander Girard, Jean Prouvé och Verner Panton. Förutom att producera dessa formgivares verk tillverkar Vitra också sitt eget sortiment av moderna möbler som säljs under varumärket Vitra Home Collection. Under årens lopp har företaget utökat sin verksamhet till att omfatta ett antal utställningslokaler och designmuseer runt om i världen, vilket har befäst dess position som ett ledande namn inom världen av högklassig möbeldesign.

Möbeltillverkare med ett arv av legendarisk design

Vitras historia började på 1950-talet när Willi Fehlbaum, Vitras grundare, upptäckte stolar designade av Charles och Ray Eames under en resa till USA. Han träffade designparet personligen en kort tid senare och utvecklade en varaktig vänskap som har format företaget sedan dess. Under de senaste decennierna har Vitra haft ett nära samarbete med några av världens viktigaste formgivare och deras ättlingar, vilket har resulterat i en imponerande samling av moderna möbelklassiker. I dag är Vitra fortfarande familjeägt och familjeförvaltat, och företagets produkter säljs i över 100 länder runt om i världen. Tack vare sitt långvariga engagemang för kvalitet och innovativ design är Vitra erkänd som en av de ledande internationella tillverkarna av moderna möbler.
Vitra är en möbeltillverkare med ett nära förhållande till sina designers, som de kallar författare. Dessa samarbeten har lett till att många klassiker har producerats - möbler från en annan tid som fortfarande är relevanta och vitala, som berör och inspirerar oss. Tillsammans med Vitra ägnar deras formgivare tid, expertis och hantverkskunnande åt att utveckla och lansera nya produkter. Som ett resultat av dessa samarbeten ser vi originell design som är både funktionell och vacker. Nästa gång du är i behov av nya möbler, tänk på Vitra - du kommer inte att bli besviken.

Köp återbrukade Vitra kontorsmöbler från Soeco

På Soeco förstår vi vikten av att vara miljövänliga. Vi vet också att återvunna möbler fortfarande kan ha mycket liv kvar. Därför erbjuder vi våra kunder begagnade Vitra kontorsmöbler. Vitra är ett företag som har tillverkat högkvalitativa möbler i över sjuttio år, och deras begagnade kontorsmöbler är några av de bästa på marknaden. De är hållbara, snygga och prisvärda, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för dem som vill inreda sitt kontor utan att skada miljön. Dessutom kan du spara pengar samtidigt som du gör det! Vi är stolta över att kunna erbjuda återbrukade Vitra möbler till våra kunder eftersom vi vet att de kommer att hjälpa dem att skapa ett vackert kontorsutrymme samtidigt som de är skonsamma mot vår planet.