Chair On Products List

TreCe

Begagnade kontorsmöbler från TreCe

TreCe är en av Nordens ledande leverantörer av förvaringsmöbler för kontor. Med över femtio års erfarenhet har de tillsammans med sina kunder samlat på sig mycket kunskap och lärt sig vad som fungerar. Deras långa erfarenhet och starka innovationslust driver dem framåt och skapar förutsättningar för att ständigt utveckla nya smarta designlösningar. De har full kontroll över hela produktionen och kan därför garantera att de uppfyller högt ställda krav på miljö och kvalitet.

Vilka möbler tillverkas av TreCe?

Hos TreCe hittar du ett brett utbud av förvaringsmöbler för kontor och offentliga miljöer, så som hyllor, skåp, bokhyllor och papperskorgar. Du kan också hitta källsorteringslösningar som erbjuder smarta och funktionella lösningar för att hjälpa ditt kontor att bli mer miljövänligt. Du kan även hitta en mängd andra möbler som kan anpassas efter dina önskemål. Alla produkter är designade med hög kvalitet, och de är enkla att installera och har en lång livslängd.

Köp TreCe återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

Om du letar efter högkvalitativa kontorsmöbler och förvaringsprodukter som ser ut som nya men kostar som begagnade, då bör du köpa TreCe återbrukade möbler från Soeco. Hos Soeco erbjuder vi återbrukade möbler av hög kvalitet och god design som är rekonditionerade och specialanpassade. På så sätt är du säker på att få en produkt som är tillräckligt hållbar att återanvändas och som kommer att fungera för din verksamhet. Genom att köpa återbrukade möbler från Soeco bidrar du till att minska slit-och-släng i kontorsmöbelbranschen och samtidigt uppnå ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet. Vi ger dessutom goda garantier, snabba leveranstider och hög servicegrad. Så om du vill vara smartare än att köpa nytt, köp TreCe återbrukade möbler och förvaringsprodukter från Soeco.