Chair On Products List

Soeco

Kontorstillbehör från Soeco

På Soeco är vi stolta över vår förmåga att förse våra kunder med innovativa kontorstillbehör av hög kvalitet som bidrar till att förbättra effektiviteten och produktiviteten på deras arbetsplats. Vårt breda utbud av egna produkter omfattar allt från sittpuffar och stolsöverdrag till prydnadskuddar och gardiner. Dessutom erbjuder vi en unik anpassningstjänst som gör det möjligt för våra kunder att skapa sitt eget unika kontorsutrymme som återspeglar deras varumärkesidentitet och företagskultur. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra produkter och tjänster.

Gardinupphängning med Silent Gliss Wave

På Soeco förstår vi att det kan vara en svår uppgift att hitta de perfekta gardinerna. Det är därför vi erbjuder en komplett mätnings- och monteringstjänst för att hjälpa till att ta bort allt krångel med att handla gardiner. Vi kommer ut till ditt hem eller kontor vid en tidpunkt som passar dig, tar noggranna mått på dina fönster och ger dig ett komplett pris för färdiga gardiner inklusive Silent Gliss Wave-gardinstänger. Och eftersom vi vill att din upplevelse ska vara så stressfri som möjligt tar vi även hand om monteringen åt dig. Så allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av dina nya gardiner. Kontakta oss idag för att boka din tid.

Stolsöverdrag till stolen Sjuan

Soeco stolsöverdrag är ett utmärkt sätt att skydda din Sjuan stol samtidigt som du kan visa upp dess fantastiska design. Överdraget är tillverkat av svenskgarvat, miljövänligt Elmo-läder och finns i flera olika färger. Överdraget tillverkas också på beställning, så du kan vara säker på att det kommer att passa din stol perfekt. Och eftersom det är tillverkat av miljövänliga material kan du känna dig nöjd med att använda det. Så om du letar efter ett sätt att förlänga livslängden på din Sjuan-stol är Soecos stolsöverdrag ett utmärkt alternativ.

Sittpuff rund

Letar du efter en bekväm och snygg sittpuff? Den Soeco-tillverkade sittdynan är perfekt för alla utrymmen. Dynan är tillverkad av högkvalitativa material och kan kläs i en mängd olika tyger för att matcha din inredning. Dynan tillverkas också på beställning, så du kan välja den perfekta storleken och färgen som passar dina behov. Sittpuffen mäter 1000 mm i diameter och 450 mm i höjd, vilket gör den till den perfekta storleken för alla typer av kontor. Med sin unika design och sitt överlägsna hantverk är Soecos sittpuff ett utmärkt sätt att förbättra utseendet och känslan i vilket utrymme som helst.

Prydnadskudde

Den Soeco-tillverkade kudden är ett elegant och miljövänligt alternativ för ditt kontor. Tyget är tillverkat av Kirkby Designs färgstarka tygkollektion och innerkudden med ankdun är certifierad enligt Oeko-Tex 100. Det innebär att alla material som används är miljövänliga och inte skadar din hälsa. Kudden är också mycket bekväm, vilket gör den perfekt för användning i alla rum i ditt kontor. Oavsett om du letar efter en dekorativ accent eller en praktisk lösning på dina sittbehov är den Soeco-tillverkade prydnadskudden ett utmärkt val.

Köp återbrukade kontorsmöbler från Soeco

På Soeco förstår vi vikten av att vara miljövänliga. Vi vet också att återvunna möbler fortfarande kan ha mycket liv kvar. Därför erbjuder vi våra kunder begagnade Soeco kontorsmöbler. De är hållbara, snygga och prisvärda, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för dem som vill inreda sitt kontor utan att skada miljön. Dessutom kan du spara pengar samtidigt som du gör det! Vi är stolta över att kunna erbjuda återbrukade Vitra möbler till våra kunder eftersom vi vet att de kommer att hjälpa dem att skapa ett vackert kontorsutrymme samtidigt som de är skonsamma mot vår planet.