Chair On Products List

Skandiform

Begagnade kontorsmöbler från Skandiform

Skandiforms engagemang för att uppnå en långsiktigt hållbar utveckling är tydligt i deras engagemang för kontinuerlig förbättring av sina kontorsmöbler. Skandiform strävar efter att skapa en ansvarsfull och värdeskapande balans mellan kundernas behov, omsorg om vår miljö, de människor vi påverkar och en sund ekonomi. Deras tidlösa möbler av god kvalitet har en lång livslängd, vilket ger ett hållbart cirkulärt tillvägagångssätt. Genom att använda rena, oblandade material när det är möjligt främjas källsortering och underlättar återvinning av produkter. De flesta material och komponenter som Skandiform använder kommer från svensk och europeisk industri. Skandiforms engagemang för hållbarhet är tydligt i alla aspekter av deras verksamhet och är något som skiljer dem från andra kontorsmöbeltillverkare.

Möbeltillverkare med ett arv från Skåne

Skandiform grundades 1962 i Vinslöv, Sverige. Företagets hjärta har alltid tillhört Skåne, med sitt vackra lapptäcke av åkrar och täta bokskogar. Skandiform har specialiserat sig på att designa och tillverka kontorsmöbler av hög kvalitet. Deras möbler kännetecknas av sin skandinaviska stilkänsla, som balanserar förnuft och empati för att skapa identitet och karaktär i miljöer där människor möts. Skandiforms uppdrag är att skapa vackra och funktionella möbler som ökar välbefinnandet hos både individer och företag. Deras produkter är utformade för att vara tidlösa, så att de kan njutas i många år framöver. Tack vare sitt engagemang för kvalitet och design har Skandiform blivit ett ledande namn inom kontorsmöbler. Företagets huvudkontor ligger i Vinslöv, Skåne, men Skandiforms produkter säljs över hela världen. Trots företagets tillväxt under de senaste 50 åren är Skandiform troget sina skånska rötter och strävar alltid efter att skapa möbler med unik karaktär och identitet som håller i många år.
Skandiform har varit en del av Kinnarpsgruppen sedan 2004. Detta innebär att Skandiform drar nytta av koncernens finansiella stabilitet och breda utbud av resurser. Skandiform kan också dra nytta av koncernens starka relationer med leverantörer och partners. Dessutom har Kinnarps-koncernen åtagit sig att arbeta för en hållbar utveckling, vilket återspeglas i Skandiforms produktdesign och tillverkningsprocesser. Som ett resultat av att vara en del av Kinnarpsgruppen kan Skandiform erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter som tillverkas på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt.

Hållbar design är en del av Skandiform

Skandiform har varit verksamt inom design och tillverkning av kontorsmöbler av hög kvalitet i över 50 år. Under den tiden har de utvecklat en djup förståelse för vad som krävs för att skapa möbler som är både funktionella och tilltalande. Deras design bygger på en noggrann analys av hur människor arbetar och interagerar i kontorsmiljöer. Som ett resultat av detta kan deras möbler uppfylla de föränderliga behoven hos dagens arbetskraft. Dessutom garanterar Skandiforms engagemang för kvalitet att deras möbler kommer att klara tidens prövning, något som är lämpligt för begagnade kontorsmöbler.
Skandiform är en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för kontor och offentliga miljöer. Deras stolar, fåtöljer, soffor, bord och tillbehör är utformade för att tilltala alla mänskliga sinnen. Möblerna känns naturliga i det mänskliga mötet och används över hela världen. Skandiforms framgång beror på deras engagemang för att skapa möbler som inte bara är snygga och funktionella utan också bekväma och inbjudande. Deras produkter är det perfekta tillägget till varje arbetsplats eller offentligt utrymme. Tack vare Skandiform njuter människor över hela världen av skandinavisk design.

Köp Skandiform återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

På Soeco förstår vi att skapandet av ett snyggt och funktionellt kontorsutrymme inte behöver ske på bekostnad av miljön. Därför erbjuder vi ett exklusivt urval av begagnade kontorsmöbler från Skandiform - en möbeltillverkare som är kända för sina hållbara och långlivade produkter. Medan många företag fokuserar på att sälja billigt tillverkade möbler som måste bytas ut med några års mellanrum, är Skandiforms produkter byggda för att hålla hela livet - och längre än så. Vi är stolta över att kunna erbjuda återbrukade kontorsmöbler som är både miljövänliga och snygga. Med allt från fåtöljer till stolar har vi allt du behöver för att skapa en funktionell och miljövänlig arbetsplats. Välj klokt idag - det kommer att vara värt varje spenderad krona när du skapar ett hållbart kontorsutrymme som ser bra ut i många år framöver.