Chair On Products List

Sedus

Begagnade kontorsmöbler från Sedus

Sedus Stoll AG har en lång historia som en ledande leverantör av kontorsmöbler och arbetsplatslösningar. Sedus är ett väl etablerat varumärke som är representerat i Europa och Dubai med nio dotterbolag i över 70 länder runt om i världen. Sedus har fortsatt att sätta standarder med sina innovativa produkter och lösningar under sina 150 år som företag, särskilt inom områdena ergonomi, design och hållbarhet. Som en kontorsmöbelsexpert och tekniskt pionjärföretag strävar Sedus ständigt efter att uppnå kundnöjdhet och har engagemang för de högsta standarderna.

Vilka möbler tillverkas av Sedus?

Du kan välja mellan en mängd olika möbler från Sedus, inklusive stolar, bord, förvaring och skärmväggar. Sedus stolar är ergonomiskt utformade för att stödja rätt sittställning och förbättra användarupplevelsen. Dessutom finns det många bord som är sköna, funktionella och anpassade för olika behov. Förvaringen är utformad för att hålla arbetsplatsen organiserad och effektiv. Och med skärmväggar kan du skapa ett avskilt utrymme för möten eller arbete.

Köp Sedus återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

Kontorsmöbler från Sedus som köps från Soeco är ett smart val för att få möbler av hög kvalitet, modern design och till ett lägre pris än nytt. Soeco köper in återbrukade möbler som företag, institutioner och kommuner vill göra sig av med.
Möblerna genomgår en rekonditionering och kan också renoveras eller repareras om det är nödvändigt. Soeco är också specialiserade på att förädla och specialanpassa hela eller delar av kontorsmöbler för att skapa nya funktioner och lösningar. På så sätt kan du få möbler som ser ut som nya men kostar som begagnade.
Genom att köpa möbler från Soeco bidrar du till en hållbar värld och ett medmänskligt samhälle. Du bidrar även till ett långsiktigt miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbart samhälle. Att köpa återbrukade möbler ger dig både stil och värde för pengarna.