Chair On Products List

RH Stolen

Begagnade kontorsstolar från RH Stolen

RH Stolen förstår att långa arbetsdagar kan vara krävande för kroppen. För att motverka detta utformar de sina arbetsstolar med ergonomi och komfort i åtanke. Alla deras stolar är utformade för att följa kroppens små rörelser samtidigt som de ger fullt stöd för ryggen. Dessutom är ryggstöd och säten utformade för att underlätta blodcirkulationen. Denna uppmärksamhet på detaljer garanterar att de som sitter i en RH-stol kommer att kunna arbeta bekvämt under långa perioder. Därför är RH-stolar ett utmärkt val för dem som söker ett ergonomiskt och bekvämt sittalternativ.

RH Stolens historia

RH har utvecklat stolar med användarens behov som utgångspunkt sedan företaget grundades av Rolf Holstensson 1977. Detta tillvägagångssätt har fått RH att skapa en serie stolar som är både bekväma och snygga, vilket gör dem till ett populärt val för både hem- och kontorsinställningar. RH-stolar finns i en mängd olika stilar, inklusive ergonomisk design som ger stöd för rygg och nacke. Företaget erbjuder också en rad justerbarhetsmöjligheter, så att användare kan anpassa sin stol för att passa deras individuella behov. Med över 40 års erfarenhet är RH en ledande leverantör av högkvalitativa sittlösningar.   Rolfs historia är en historia om entreprenörskap och innovation. Det är också en berättelse som talar om behovet av ergonomiska lösningar på den moderna arbetsplatsen. På många sätt var Rolf före sin tid när han insåg de problem som orsakas av belastnings- och stressskador. Och hans lösning - RH-stolen - har hjälpt otaliga människor att leva ett bekvämare och mer produktivt liv. Idag fortsätter det företag som Rolf grundade att tillhandahålla innovativa ergonomiska lösningar som förbättrar både produktivitet och välbefinnande på arbetsplatsen. Från kontorsstolar till ståbord är vi engagerade i att hjälpa människor att skapa hälsosamma och hållbara arbetsmiljöer.   RH är ett företag som är känt för sina ergonomiska stolar. Dessa stolar är utformade för att ge optimalt stöd och komfort för användaren. RH har en teknik, 2PP™, som omsätter deras filosofi i praktiken. Denna teknik hjälper till att anpassa stolen till den enskilda användarens behov. RH samarbetar med några av Sveriges ledande designers för att skapa stolar som är både snygga och funktionella. RH tar sitt ansvar för miljön på allvar och alla deras stolar är återvinningsbara in i minsta detalj.

Köp återbrukade RH Stolen hos Soeco

På Soeco tror vi på vackert inredda kontor som inte sker på bekostnad av vår miljö. Det är därför vi erbjuder begagnade RH kontorsstolar. Dessa stolar är inte bara snygga och prisvärda, utan även hållbara och tillverkade för att hålla i flera år vid regelbunden användning. Dessutom kan du genom att välja återbrukade möbler hjälpa till att spela en roll för att rädda vår planet. RH stolen är ett svenskt företag med över fyrtio års erfarenhet av att tillverka möbler av hög kvalitet. Deras begagnade kontorsstolar är bland några av de bästa som finns på marknaden, och vi är stolta över att kunna erbjuda dem till våra kunder. När du väljer RH Stolen till ditt kontor väljer du en möbel som bidrar till att skapa ett vackert utrymme samtidigt som den är skonsam mot jorden.