Chair On Products List

RBM

Begagnade kontorsmöbler från RBM

RBM är ett danskt företag som har designat och tillverkat möbler sedan 1975. Deras stil är djupt rotad i den skandinaviska designtraditionen, med fokus på enkelhet, funktionalitet och skönhet. RBM:s möbler är kända för sin hållbarhet och sitt kvalitativa hantverk. Deras möbler är utformade för att hålla länge, och de erbjuder ett brett utbud av stilar som passar alla smaker. Oavsett om du letar efter en klassisk bit dansk design eller något mer modernt har RBM något att erbjuda. Deras kontorsmöbler kommer garanterat att ge liv åt alla rum i ditt kontor.

RBM kontorsstolar med Skandinavisk design

RBM representerar de skandinaviska designidealen och skapar stilfulla men funktionella möbler som kommer att stå sig i tidens tand. Skandinavisk design, som ofta kategoriseras som minimalism, är en rörelse som beundras över hela världen. Det är ett sinnestillstånd som uttrycks genom design. RBM strävar efter att uppnå vacker stil utan krångel genom att skapa en rad funktionella designdetaljer som både tjänar ett syfte och har en meningsfull historia. RBM:s användning av naturmaterial som trä och sten ger deras produkter en organisk kvalitet som smälter in i alla miljöer. De rena linjerna, enkla formerna och de dämpade färgerna i RBM:s möbler skapar en känsla av lugn och ordning. Dessa element är integrerade i den skandinaviska designfilosofin, som betonar funktionalitet, enkelhet och skönhet. Genom att följa dessa principer har RBM etablerat sig som ledande inom samtida skandinavisk design.

RBM Noor är en stol för kontoret

År 2013 lanserades RBM Noor. RBM Noor är ett brett och mångsidigt sortiment av färgglada stolar som lätt kan kombineras för alla ändamål och ger liv åt rummen. Stolens design bygger på idén att en storlek inte passar alla. Stolarna finns istället i en mängd olika storlekar och färger som passar alla behov, både som konferensstol och barstol. Dessutom är stolarna stapelbara, vilket gör dem lätta att förvara när de inte används. RBM Noor tilldelades "Red Dot:s Best of the Best Award" i kategorin produktdesign 2013. Dessutom vann RBM Noor utmärkelsen "Award for Design Excellence" av det norska designrådet 2014 och nominerades även till det särskilda hederspriset "Design Excellence". Det stora utbudet av storlekar, färger och funktioner gör begagnade RBM Noor stolar till ett viktigt tillägg i varje hem eller kontor.
RBM Noor är en mångsidig och elegant stol som är perfekt för både arbete och fritid. Den färgglada designen och det breda utbudet av tillgängliga färger gör den lätt att matcha med vilken inredning som helst, medan den höga ergonomiska komforten gör att du kan använda den under långa perioder utan att känna något obehag. De olika baserna som finns tillgängliga gör det också möjligt att anpassa stolen till dina specifika behov, och de återvunna material som används i konstruktionen gör den till ett miljövänligt val som garanterat kommer att glädja även den mest kräsna kunden. Soeco är stolta över att kunna erbjuda återbrukade och hållbara alternativ för dem som letar efter den perfekta blandningen av form och funktion.

Köp RBM återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

RBM är en ledande tillverkare av kontorsmöbler av högsta kvalitet. Alla RBM-produkter är tillverkade av långvariga material, och deras engagemang för kvalitetshantverk garanterar att deras möbler är både snygga och hållbara. Soeco erbjuder ett stort urval av begagnade RBM-möbler. Genom att välja begagnade kontorsmöbler från RBM kan du skapa ett elegant och hållbart kontorsutrymme som återspeglar ditt företags engagemang för miljön. Begagnade kontorsmöbler från RBM är ett utmärkt val för dig som vill skapa ett hållbart och stilfullt kontorsutrymme. RBM:s engagemang för kvalitet och hållbarhet innebär att deras möbler kommer att hålla i många år, och deras engagemang för miljömässig hållbarhet innebär att valet av begagnade RBM-möbler är ett utmärkt sätt att minska ditt företags miljöpåverkan. Kontakta Soeco idag för att få veta mer om vårt urval av begagnade RBM-möbler.