Chair On Products List

Lintex

Begagnade whiteboards från Lintex

Om du någonsin har använt en whiteboardtavla är chansen stor att du har använt en från Lintex. Det beror på att Lintex är en av de ledande tillverkarna av whiteboards i världen. Lintex grundades 1983 och har tillverkat whiteboardtavlor av hög kvalitet i över 35 år. Idag har Lintex över 400 anställda och har dotterbolag och försäljningskontor över hela världen. De flesta av deras produkter säljs under varumärket Lintex, men de tillverkar även whiteboards för andra företag. Om du letar efter en whiteboardtavla av högsta kvalitet är Lintex alltid ett bra val.   Begagnade whiteboardtavlor från Lintex har blivit en hetvara på kontors- och skolmarknaden. Produkternas eleganta design och sofistikerade estetik ger stil och förfining i en värld där estetik har stått i skuggan i årtionden. Whiteboards, kontorsskärmar och ljudabsorbenter har varit anonyma arbetshästar i skolor och konferensrum. LINTEX ändrar detta genom att överraska och utmana bilden av vad en whiteboardtavla kan vara. Företagets produkter är inte bara snygga och moderna utan också funktionella och hållbara. Med sin unika design och överlägsna kvalitet kommer Lintex whiteboardtavlor garanterat att göra ett bestående intryck på dina gäster. Begagnade whiteboardtavlor från Lintex är det perfekta sättet att lägga till en touch av klass till ett kontor eller en skola.

Lintex har en stark design tradition

Lintex handlar om att tänka utanför boxen och att vara annorlunda. De samarbetar med några av de bästa designerna i Skandinavien för att skapa unika skrivbara ytor som är både funktionella och vackra. Deras fokus på design och materialitet höjer funktionen och gör tavlorna härliga att använda. Produkterna gör det de ska, men gör det mer attraktivt än andra produkter i samma genre. Den höga designnivån lyfter även det som skrivs på ytorna. Funktionellt vackra verktyg leder till kreativitet, öppna tankar och möjligheter. Det är därför som produkterna är så populära och varför Lintex är marknadsledande inom sitt område. Tänk stort och var aldrig rädd för att vara annorlunda. Om du letar efter en begagnad whiteboardtavla av hög kvalitet är Lintex ett utmärkt alternativ.

Köp återbrukad Lintex whiteboards från Soeco

På Soeco är vi stolta över att kunna erbjuda begagnade whiteboardtavlor från Lintex, en av de ledande tillverkarna av hållbara och designade whiteboardtavlor. Lintex skrivtavlor och bordsskärmar är byggda för att hålla, så du kan vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som kommer att stå emot tidens tand. Lintex erbjuder ett brett utbud av stilfulla och moderna whiteboardtavlor i olika utföranden. Soeco är övertygad om att du kommer att hitta den perfekta begagnade whiteboardtavlan för dina behov, och vi är stolta över att kunna erbjuda produkter från ett sådant socialt och miljömässigt ansvarsfullt företag.