Chair On Products List

Horreds

Begagnade kontorsmöbler från Horreds

Kontorsmöbler från Horreds är några av de mest genomtänkta och funktionella på marknaden. Det var så de började sin verksamhet i den lilla svenska bruksstaden Horred. Året var 1936 och idag fortsätter de att skriva företagarhistoria, på samma plats - snart 90 år senare. Deras kunskap och hantverksskicklighet syns tydligt i varje möbel de producerar. I samarbete med designers och arkitekter producerar Horreds banbrytande konstruktioner som lätt integreras med framtida utmaningar. Begagnade kontorsmöbler från Horreds är den perfekta lösningen för alla företag som letar efter högkvalitativa, funktionella möbler som håller i många år framöver till överkomliga priser.

Horreds är ett företag med en ansvarsfull historia

Horreds är ett företag med en lång historia av att tillverka kvalitetsmöbler. Deras lokala tillverkningstraditioner och engagemang för miljömässig hållbarhet har gjort dem ledande i branschen. Minst 80 % av alla deras produkter är certifierade med Svanen. Begagnade kontorsmöbler från Horreds är ett utmärkt sätt att minska din miljöpåverkan samtidigt som du får stilfulla möbler av hög kvalitet. Företagets användning av certifierat hållbart trä och deras engagemang för att hålla den svenska landsbygden levande gör deras produkter till några av de mest miljövänliga på marknaden. Horreds använder endast grön el från floden Viskan som rinner genom Horred. Den träflis de får från sin fabrik återanvänds som energi i fjärrvärmecentralen som värmer skolan, äldreboendet, vårdcentralen, lägenheterna och villorna i Horred. Horreds engagemang för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer gör dem dessutom till ett ansvarsfullt val för dem som vill investera i kvalitetsmöbler. Återbrukade kontorsmöbler från Horreds är ett utmärkt sätt att minska din miljöpåverkan samtidigt som du får stilfulla möbler av hög kvalitet till ett bra pris.

Köp Horreds återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

Kontorsmöbler från Horreds är byggda för att hålla hela livet och längre än så. Soeco säljer begagnade kontorsmöbler som är av högsta kvalitet och ser fortfarande ut som nya efter många års användning. Vi är stolta över att kunna erbjuda återbrukade kontorsmöbler som är både miljövänliga och snygga. Letar du efter prisvärda, snygga förvaringslösningar för ditt kontor? Titta inte längre än till Soecos urval av begagnade skåp från Horreds. Med engagemang för miljön såväl som din budget i åtanke har vi allt du behöver från arkivskåp eller bokhyllor. Engagemanget för miljön börjar med dig. Se till att båda uppfylls genom att välja klokt idag - det kommer att vara värt varenda krona som spenderas när du skapar en miljövänlig arbetsyta hemma eller någon annanstans...