Chair On Products List

Gärsnäs

Begagnade kontorsmöbler från Gärsnäs

Gärsnäs AB är ett familjeföretag och är ett mycket välrenommerat företag med en lång historia av att producera kvalitetsmöbler. Gärsnäs har en lång historia av att tillverka möbler av hög kvalitet. Företaget grundades 1893 och inriktade sig till en början på att tillverka snygga möbler för hemmen i Skåne. Träet som användes till möblerna hämtades från närliggande bokskogar. Efter andra världskriget började Gärsnäs tillverka möbler i modern skandinavisk stil. I mitten av 1960-talet började företaget fokusera på att producera möbler för offentliga rum, vilket har blivit en av Gärsnäs styrkor. I dag används företagets möbler i en mängd olika miljöer, från kontor till skolor och vårdinrättningar. Gärsnäs är dedikerat till att skapa funktionella och eleganta möbler som förbättrar livskvaliteten för dem som använder dem.

Möbeltillverkare med fin design tradition

Det är inte lätt att designa en stol. Den måste vara bekväm att sitta i, funktionell och hållbar och se bra ut i många år. Gärsnäs samarbetar med några av Sveriges främsta möbelformgivare. De har ett brett utbud av stilar, så att olika generationer kan berika varandra. Gemensamt för deras designers är stor kunskap och en kärlek till Gärsnäs kultur. Deras gemensamma passion resulterar i att begagnade kontorsmöbler från Gärsnäs är både vackra och praktiska med lång livslängd. Så om du letar efter möbler som håller för tidens tand, behöver du inte leta längre än till Gärsnäs. Pierre Sindre, en av Gärsnäs trogna och framgångsrika formgivare, har valts ut som mottagare av Bruno Mathsson-priset 2022. Priset delas ut som ett erkännande av ett betydande bidrag till svensk möbeldesign. Sindre har varit en del av Gärsnäs team i många år och hans design har bidragit till att forma företagets identitet. Den fina design traditionen som Gärsnäs visar gör att återbrukade kontorsmöbler från Gärsnäs kommer att vara eftertraktade under en lång tid framåt.

Köp återbrukad Gärsnäs kontorsmöbler från Soeco

Soeco är stolt över att kunna erbjuda begagnade kontorsmöbler från Gärsnäs, en av de ledande tillverkarna av hållbara och designade kontorsmöbler. Gärsnäs möbler är utformade för att hålla länge, så du kan vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som kommer att stå emot tidens tand. Gärsnäs erbjuder ett brett utbud av snygg och modern möbeldesign. Soeco är övertygad om att du kommer att hitta en perfekt begagnad kontorsmöbel för dina behov, och vi är stolta över att kunna erbjuda produkter från ett sådant socialt och miljömässigt ansvarstagande företag. På Soeco anser vi att återbrukade möbler fortfarande kan ha mycket slitage kvar. Därför har vi valt Gärsnäs möbler som inte bara är hållbara utan också snygga och prisvärda. Gärsnäs begagnade kontorsmöbler är ett bra sätt för dig att inreda ditt kontor utan att skada miljön. Dessutom kan du spara pengar samtidigt som du gör det! Gärsnäs är ett svenskt företag som har tillverkat högkvalitativa möbler i över hundra år, och deras begagnade kontorsmöbler är några av de bästa på marknaden. Vi är stolta över att kunna erbjuda dem till våra kunder eftersom vi vet att de hjälper dem att skapa en vacker kontorslokal samtidigt som de är skonsamma mot jorden.