Chair On Products List

EFG

Begagnade kontorsmöbler från EFG

EFG - European Furniture Group AB är ett svenskt möbelföretag som specialiserar sig på kontorsmöbler. Företaget har sitt huvudkontor i Tranås och har ett brett nätverk av återförsäljare i Sverige och Europa. EFG grundades på 1880-talet av K.G. Andersson och har vuxit till att bli en av de största leverantörerna av kontorsmöbler i Europa. Om du letar efter begagnade kontorsmöbler av hög kvalitet till ett överkomligt pris är EFG definitivt värt att överväga. Vi på Soeco har ett brett utbud av återvunna kontorsmöbler från EFG och du kan garanterat hitta något som passar dina behov.

EFG kontorsmöbler har en lång historia

Kontorsmöbler från EFG är resultatet av över 130 års erfarenhet och engagemang för hållbar design. Grundaren K G Andersson skapade för första gången en pinnstol i Tranås i Sverige för över 130 år sedan, vilket var grunden för EFG:s engagemang för hållbara möbellösningar. I dag är EFG en ledande europeisk leverantör av kontorsmöbler med distributörer i Norden, Europa, Mellanöstern och Japan. Varje begagnad EFG kontorsmöbel i Soeco:s sortiment är resultatet av ackumulerad kunskap och insikter som förvärvats genom åren. Som ett resultat av detta är EFG:s begagnade kontorsmöbler pålitliga, hållbara och snygga. Företag och privatpersoner som väljer att inreda sina kontor med återbrukade EFG-möbler kan vara säkra på att de gör en sund investering i kvalitetsmöbler som kommer att stå sig i tidens tand och samtidigt är både snygga och miljövänliga. Så om du letar efter begagnade kontorsmöbler av hög kvalitet, se till att kolla in EFG!

Designfilosofi hos EFG kontorsmöbler

EFG har åtagit sig att använda miljövänliga material som kan återanvändas vid behov. Minimalistisk kontorsmöbel med mångsidig funktionalitet och lång livslängd. Möbler som tack vare sin kvalitet och design kan återbrukas i stället för att bytas ut ofta - ett miljövänligt alternativ för företag. Varje år testar EFG hundratals produkter för att se till att de är säkra och hållbara. De testar styrka (t.ex. hur mycket tryck man kan applicera innan något går sönder) och funktionalitet, t.ex. användarvänlighet eller ergonomi - vilket garanterar att möblerna fungerar så bra som möjligt för det avsedda ändamålet! Denna process hjälper oss på Soeco också att förse våra kunder med begagnade kontorsmöbler som är perfekta i alla tänkbara miljöer.

Köp EFG återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

Soeco är stolt över att kunna erbjuda begagnade kontorsmöbler från EFG, en av de ledande tillverkarna av kontorsmöbler av högsta kvalitet. Alla EFG:s produkter är tillverkade av material för en lång livslängd, och deras engagemang för kvalitetshantverk garanterar att deras möbler är både snygga och hållbara. Soeco erbjuder ett brett urval av begagnade EFG-möbler, inklusive skrivbord, stolar, arkivskåp och bokhyllor. Genom att välja begagnade kontorsmöbler från EFG kan du skapa ett elegant och hållbart kontorsutrymme som speglar ditt företags engagemang för miljön.