Chair On Products List

Edsbyn

Begagnade kontorsmöbler och från Edsbyn

Begagnade kontorsmöbler från Edsbyn kan vara ett bra sätt att ge din arbetsplats en touch av klass och sofistikering. I över 100 år har Edsbyn designat och byggt möbler av hög kvalitet, och deras möbler är kända för sitt oklanderliga hantverk. Oavsett om du letar efter ett nytt skrivbord till ditt hemmakontor eller en komplett ombyggnad av ditt företags reception är återbrukade Edsbyn möbler ett utmärkt alternativ. Deras möbler är byggda för att hålla länge och de erbjuder ett brett utbud av stilar som passar alla smaker. Eftersom Edsbyn är ett så väletablerat företag kan du dessutom vara säker på att deras begagnade möbler är av högsta kvalitet. Så om du letar efter återbrukade kontorsmöbler som kommer att göra ett bestående intryck, överväg begagnade möbler från Edsbyn.

Edsbyn ett företag med lång historia

År 1899 växte staden Edsbyn och därmed också deras behov av möbler. Hantverkaren Lars Fredrik Pettersson startade en snickeriverkstad det året med avsikten att göra alla de nya hemmen lyckliga genom att förse dem med material av god kvalitet som möbler, dörrar och fönster!   När Ivar Pettersson tog över 1928 inledde han en ny era för detta familjeägda företag. Han studerade Henry Fords produktionslinje och implementerade professionella processer för att bidra till att modernisera möbeltillverkningen med mallar, fixerings plattor samt arbetsstationer som inte liknar något annat förr eller senare!   1983 utrustades det nyrenoverade svenska riksdagshuset med kontorsmöbler från Edsbyns mest populära serie - Combino. Detta är en av 250 000 arbetsplatser runt om i världen som använder denna serie för att tillhandahålla bekväma och funktionella arbetsutrymmen för sina anställda!   Edsbyns långa historia är ett kvitto på bra kvalitetsmöbler som är viktigt att beakta när man väljer begagnade kontorsmöbler som ska hålla länge. Att återanvända kontorsmöbler är ett effektivt sätt att bidra till miljövänlig, ekonomisk och social hållbarhet.

Köp Edsbyn återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

Letar du efter begagnade kontorsmöbler som är både hållbara och snygga? Sök inte längre än till Soecos urval av Edsbyn återbrukade kontorsmöbler! Engagemang för miljön börjar med dig, och Soeco erbjuder ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler som är både prisvärda och snygga. Från skrivbord och stolar till arkivskåp och bokhyllor - Edsbyn har allt du behöver för att skapa ett snyggt och hållbart kontorsutrymme.   Soeco vet att begagnade möbler fortfarande kan ha mycket slitage kvar och att de inte hör hemma på en återvinningscentral. Därför har vi valt Edsbyns möbler, som inte bara är hållbara utan också snygga och prisvärda. Deras begagnade kontorsmöbler är ett utmärkt sätt för dig att inreda ditt kontor utan att skada miljön. Dessutom kommer du att kunna spara pengar samtidigt som du gör det! Vi på Soeco är stolt över att kunna erbjuda begagnade kontorsmöbler från Edsbyn som en av våra många gröna produkter. Vi hoppas att du ska byta till begagnade kontorsmöbler från Edsbyn och hjälpa till att minska miljöpåverkan.