Chair On Products List

Dux

Begagnade kontorsmöbler från Dux

Dux grundades i Malmö av Efraim Ljung 1926 och är ett familjeföretag i fjärde generationen som specialiserar sig på utveckling, tillverkning och försäljning av möbler och sängar. Dess banbrytande lösningar för säng- och sovkomfort har gett företaget en internationell status som ett ledande företag, som för närvarande kan skryta med försäljning över hela världen och en omsättning på nästan 800 miljoner svenska kronor. Dux har sitt huvudkontor i Malmö med kontor i Porto och New York och håller sig nära sitt svenska arv samtidigt som man expanderar utomlands genom produktionsanläggningar både i Sverige och Portugal.

Mer än sängar

Erik Ljung, Efraims son, var hjärnan bakom Dux:s framväxt som möbeltillverkare. Han hade en stark passion för ergonomi och arbetade kontinuerligt med att förfina sin fars design för att säkerställa optimal komfort när man sitter. På 1960- och 70-talen förverkligade Erik den svenske designern Bruno Mathssons designvisioner. Hans skapelser har kunnat stå emot tidens tand, vilket har gett honom en fast plats i historien: bland hans imponerande kollektion finns Jetson och Pernilla 69 kvar än idag. Dessa tidlösa plagg har en chic skandinavisk stil som fortsätter att uppskattas av modeälskare även decennier efter att de först planerades. Med sina rena linjer, sin funktionella design och konstfulla enkelhet är det inte konstigt att dessa plagg hyllas än idag.

Möbler med lång livslängd

Dux är ett pålitligt namn när det gäller högkvalitativa möbler som står sig i tidens tand. Deras uppmärksamhet på detaljer och engagemang för hantverk garanterar att varje möbel är tillverkad med lång livslängd i åtanke. Kunderna kan vara säkra på att de har investerat i högkvalitativa möbler som inte bara ser bra ut, utan också är byggda för att hålla länge. Den uppmärksamhet och omsorg som ägnas åt produktionsprocessen innebär att dessa möbler kommer att stå sig i tidens tand, vilket gör dem till ett idealiskt val för alla som vill ha långvariga möbler.

Köp Dux återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

På Soeco erbjuder vi ett brett urval av återbrukade Dux möbler som är perfekta för att skapa ett elegant och hållbart kontorsutrymme. Som en ledande tillverkare av sängar och möbler av högsta kvalitet använder Dux långvariga material och fokuserar på hantverk för att skapa produkter som ser bra ut och är byggda för att hålla länge. Det betyder att du genom att välja återbrukade Dux möbler framför nya får bra kvalitet till en lägre kostnad och minskar ditt företags miljöpåverkan.
Om du letar efter begagnade möbler av hög kvalitet har Soeco allt du behöver. Vårt urval av begagnade Dux möbler är omfattande och kommer garanterat att uppfylla dina inredningsbehov. Med produkter som kommer från det uppskattade varumärket, en av de äldsta möbeltillverkarna som finns, kan du vara säker på att du hittar något perfekt för dina behov hos Soeco. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt utrymme med vårt fantastiska urval av begagnade Dux möbler!