Chair On Products List

Duba B8

Begagnade kontorsmöbler från Duba B8

Duba B8 grundades 1922 i Köpenhamn och har lång erfarenhet av att tillhandahålla kvalitetsprodukter till sina kunder. Från början var deras expertis begränsad till cykeldelar, men företaget gjorde övergången till kontorsmöbler när de började tillverka dessa produkter 1960. Genom sin innovation och expertis inom ergonomi ägnar sig Duba B8 nu åt att tillhandahålla aktivitetsbaserade inredningslösningar som gör det möjligt för dagens moderna arbetsplatser att nå högsta möjliga standard när det gäller komfort och produktivitet. De strävar ständigt efter att utforma lösningar som uppfyller kundernas specifika behov.

Kontorsmöbler av hållbart trä

Duba B8 går ännu längre i sitt engagemang för miljö och hållbara metoder och erbjuder stolt kontorsmöbler som tillverkats av trä som hållbart kommer från FSC®-certifierade skogar. För att säkerställa att de mest ansvarsfulla skogsbruksmetoderna tillämpas kräver företaget inte bara att deras leverantörer ska få trä från återplanterade skogar, utan verifierar också dess ursprung med dokumentation. Sedan Duba B8 blev ISO 14001-certifierat 1998 har företaget tagit en ledande roll när det gäller att skapa kontorsdesign som uppfyller allt högre krav på hållbarhet.

Duba B8 designfilosofi

På Duba B8 förstår vi hur viktiga möbler och inredningslösningar är för företag. De inser behovet av kostnadseffektiva alternativ som balanserar både effektivitet och prestanda för att maximera avkastningen. Därför fokuserar deras expertteam på att tillhandahålla helhetslösningar som sänker den totala ägandekostnaden över tid. Deras noggranna uppmärksamhet på detaljer, från strömlinjeformade processer till kvalitetssäkringsmetoder, bidrar till att minska kostnaderna och minimera riskerna för kunder.
Duba B8 förstår behoven på moderna arbetsplatser och vikten av prestanda. Därför har de skapat ett omfattande system för aktivitetsbaserad inredning som är mycket effektivt när det gäller att främja arbetstillfredsställelse, informationsdelning och komfort för att utveckla individuella kontorslösningar som odlar organisationsutveckling och stärker den övergripande prestandan. Duba B8 är experter på kontorsorganisation och bör därför övervägas av alla yrkesverksamma som vill optimera sin arbetsplats och förbättra sitt teams resultat.

Köp Duba B8 återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

Att välja rätt kontorsmöbler kan vara ett avgörande beslut och här på Soeco gör vi det enkelt att hitta attraktiva, hållbara och miljövänliga alternativ. Vårt urval av begagnade möbler omfattar den mycket eftertraktade Duba B8-designen, som är känd för sin kvalitet, sina ergonomiska egenskaper och sin hållbarhet. Och eftersom våra begagnade möbler är tillverkade av högkvalitativt material kan du göra ditt köp med tillförsikt i vetskap om att du gör din del för miljön. Med prisvärda alternativ i olika stilar kan du säkert hitta något som passar perfekt för dina behov. Bläddra igenom vårt urval av begagnade kontorsmöbler idag och tack för att du valde Soeco!