Chair On Products List

David Design

Begagnade kontorsmöbler från David design

Om du letar efter högkvalitativa och funktionella kontorsmöbler till ditt hem eller kontor, är David design ett utmärkt val. Sedan 1998 har de tillverkat ikoniska, funktionella och hållbara möbler och accessoarer i Sverige. Deras produkter är designade av namn som Claesson Koivisto Rune, Luca Nichetto, Nendo, Inga Sempé och Richard Hutten. Varje produkt är utformad för att möta de höga standarder som krävs i offentliga miljöer och ger samtidigt en klassisk skandinavisk stil som kommer att hålla i generationer.

Vilka möbler tillverkas av David design?

Du kan hitta ett brett utbud av kontorsmöbler från David design. Deras stolar, bord, soffor, fåtöljer, belysning och pallar har alla en unik design som passar in i nästan vilket hem eller kontor som helst. Deras möbler är gjorda av högkvalitativa material som är lätta att rengöra och är mycket hållbara. Förutom det, är deras produkter tillverkade med hållbarhet i åtanke, vilket innebär att du kan njuta av dem under många år framöver.

Köp David design återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

David design möbler från Soeco är ett klokt val för den som vill ha kvalitet och design till ett lågt pris. Med våra återbrukade möbler får du en möbel som ser ut som ny men som kostar som begagnat. Alla våra möbler har genomgått en omfattande rekonditionering och förädling och detta gör att du får en möbel som håller hög kvalitet och som är designat för att passa dina specifika behov. Vi har också speciella lösningar för att anpassa möblerna efter dina önskemål.
När du köper återbrukade kontorsmöbler från Soeco bidrar du också till att minska slit- och släng i kontorsmöbelbranschen. Vi använder oss av miljövänliga produkter och metoder för att säkerställa att våra kunder får tillgång till långsiktig hållbarhet och ett medmänskligt samhälle. Välj David Design från Soeco för att få en möbel som ser ut som ny men som kostar som begagnat och som samtidigt bidrar till en hållbarare värld.