Chair On Products List

Danerka

Begagnade kontorsmöbler från Danerka

Danerka A/S är en dansk tillverkare av möbler, grundat 1980. Danerka producerar kvalitetsmöbler med tidlös design för slitsam användning i konferensrum, matsalar, väntrum, föreläsningssalar, privata hem med mera. Deras möbler finns i otaliga framgångsrika företag och organisationer runt om i världen, liksom i hemmen hos många privatpersoner med känsla för modern design och kvalitet.
På Danerka tror man på minimalism och deras uppdrag är att utveckla möbler och inredningssystem som är enkla men ändå stimulerande och motiverande samtidigt som de erbjuder komfort åt kroppen. För att möta användarnas behov är det vårt mål att vara innovativa i design, koncept och val av material samt tillverka tidlösa möbler av hög kvalitet med lång livslängd och minimal påverkan på miljön. Danerka kommer alltid att uppfylla eller överträffa myndigheternas krav när det gäller miljöfrågor. Detta gäller forskning och utveckling, marknadsföring och valet av underleverantörer. Danerka analyserar ständigt livscykeln för sina produkter och förpackningsmaterialet återvinns när det är möjligt.

Vilka möbler tillverkas av Danerka?

Danerka erbjuder ett brett sortiment av kontorsmöbler som inkluderar stolar, bord och pallar. Deras stolar är konstruerade för att ge maximal komfort och stöd. Bord är gjorda av högkvalitativa material och har en modern och tidlös design. Deras pallar är designade för att vara stabila och lätt att flytta, vilket gör dem perfekta för konferenslokaler och väntrum.

Köp Danerka återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

När du köper Danerkas renoverade möbler från Soeco får du ett hållbart val. Vi har återbrukat kontorsmöbler av hög kvalitet som ser ut som nya, men som kostar som begagnade. Kontorsmöblerna renoveras, förädlas och specialanpassas för att skapa nya funktioner och lösningar för våra kunder. På så sätt bidrar du till återvinning och till att minska slit-och-släng i kontorsmöbelbranschen. Vi erbjuder också hög servicegrad, exakta leveranstider och goda garantier så att du får de möbler du behöver.
Genom att köpa Danerkas renoverade möbler från Soeco får du inte bara ett av hög kvalitet, men du bidrar också till ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet. Så välj smartare än nytt och köp Danerka's renoverade möbler från Soeco – det är det bästa valet du kan göra för att skapa en mer hållbar värld!