Chair On Products List

Carpyen

Begagnade lampor från Carpyen

Carpyen grundades 1948 i Barcelona och har skapat sig en imponerande nisch i den moderna belysningsdesignens värld. Medgrundarna Antonio Carpintero och Encarnación Celdrán tog fram en rad klassiska och moderna armaturer och etablerade företagets minimalistiska och industriella stil som sedan dess har blivit ikonisk. Detta mål fortsatte med Robero Carpintero 1972, som introducerade verk av Pascual Salvador och Gabriel Teixido. De iögonfallande och minutiöst utformade stilarna gjorde Galilea till en av deras första signaturdesigns. I dag är Carpyen fortfarande en ledande aktör inom modern belysningsdesign, känd för sin mångsidighet som gör den lämplig för både bostäder, kommersiella och offentliga utrymmen.

Modern belysningsdesign

Carpyen är ledande inom europeisk belysningsdesign och har fått internationell uppskattning för sina genomtänkta produkter. Som en del av deras designestetik främjar Carpyen lokala trender genom utsökt detaljerade föremål som har universell dragningskraft. Carpyen visar företagets hängivenhet till sitt hantverk och strävar efter att upprätthålla en balans mellan modern teknik, praktisk funktionalitet och vacker estetik. Varje produkt tjänar som en påminnelse om att belysning samtidigt kan vara både elegant och praktisk - en prestation som endast Carpyen kan skildra med sådan precision.

Made in Barcelona

Sedan starten har Carpyen varit trogna sitt engagemang för excellens, visat sin expertis inom hantverk och alltid omfamnat kreativitet och innovation. Detta framtidsinriktade varumärke förkroppsligar föreningen mellan konst, hantverk och industri - från klassisk design till specialtillverkade produkter. För att belysa sin kvalitetsgaranti och tron på sina kärnvärden förklarar företaget stolt att alla deras produkter tillverkas i Barcelona - en livlig stad som är känd för att vara originell, konstnärlig och kosmopolitisk. Carpyens förmåga att prioritera kundnöjdhet har satt dem på kartan som ett internationellt riktmärke.

Carpyen lampor som en inredningsdetalj

En Carpyen lampa är en underskattad inredningsdetalj som har en kraftfull effekt på rummets atmosfär. Kurvorna, ljuset den ger, materialen som används och den övergripande formen bidrar alla till den atmosfär som skapas av en välplacerad och smakfull lampa. Det är fantastiskt hur det räcker att bara lägga till eller ändra ett föremål i en miljö för att skapa en helt annan stämning eller vibbar - oavsett om det är placerat i ett hem eller på ett kontor. Lampor ger flexibilitet, anpassningsförmåga och framför allt personlighet till våra rum. En noggrant utvald lampa ger värme åt alla rum och ger gäster och familjemedlemmar komfort och avkoppling.

Köp återbrukade Carpyen lampor hos Soeco

På Soeco är vi glada att kunna ge våra kunder möjlighet att köpa återbrukade lampor från Carpyen, som har den perfekta belysningen för alla utrymmen. Carpyens lampor har inte bara ett estetiskt tilltal, utan deras robusta konstruktioner gör att de kan hålla länge. Dessutom är minskad miljöskada en integrerad faktor i Carpyens design - deras lampor innehåller hållbara material utan att kompromissa med kvalitet och hållbarhet. På Soeco gör vi det möjligt att gynna både miljön och sig själv samtidigt; genom att köpa återbrukade Carpyen lampor kan man vara säker på att veta att man har skaffat sig en pålitlig produkt med minimal inverkan på jorden. Därför kan du vara säker på att en begagnad lampa från Carpyen som köps hos Soeco kommer att resultera i inget mindre än imponerande belysningsalternativ.