Chair On Products List

Cappellini

Begagnade kontorsmöbler från Cappellini

Cappellini grundades 1946 och är en pelare inom modern design som i årtionden har legat i framkant inom internationell design och inredning. Företaget samarbetar med några av de ledande formgivarna från hela världen, vars disparata känslighet inte förenas av någon enskild stil, utan i stället smälter samman för att skapa en väl avrundad kollektion som fängslar alla som uppskattar god design. I stället för att ge efter för trender söker Cappellini upp innovativa personer som vågar utmana vad som definierar "bra" samtidigt som de sömlöst blandar sin estetik till något harmoniskt. Denna uppskattade mångfald har gjort Cappellinis design tidlös och oändligt inspirerande.

Ledande modern möbeldesign

Giulio Cappellini är en uppskattad person i inredningsvärlden. Hans karriär började som konstnärlig ledare för det prestigefyllda italienska möbelföretaget Cappellini i Milano, som hans far grundade. I över fyra decennier har han fortsatt att expandera sin verksamhet över gränserna, och hans produkter finns nu i hemmen över hela världen. Genom att kombinera traditionellt italienskt hantverk med modern design har Cappellinis signatur stil omdefinierat den samtida möbeltillverkningen och har charmat generationer av designers som erbjuder välbehövlig tröst i vår ständigt framskridande digitala tidsålder. Giulio Cappellinis insatser är ett bevis på den inverkan som en enskild person kan ha på sådana branscher.

Möbeldesigners från hela världen

Giulio Cappellinis imponerande talangspaning har varit ett kännetecken för företagets framgång genom åren. Genom detta har Cappellini gett en viktig startpunkt för några av de största namnen inom design, såsom Jasper Morrison, James Irvine, Carlo Colombo och Tom Dixon - för att bara nämna några. Katalogens mångfald gör det möjligt för vem som helst att enkelt inreda alla typer av utrymmen, oavsett om det är bostäder, kommersiella eller offentliga utrymmen. Det som skiljer Cappellini från andra är det hantverk som ligger till grund för varje enskilt verk och deras insisterande på att endast använda material av hög kvalitet - egenskaper som visar deras engagemang för att bevara sann italiensk kvalitet.

Ikoniska möbeldesign i Cappellini katalogen

Cappellinis katalog är en skattkammare med designfokuserade föremål, och vissa föremål är numera ikoniska. Supersoft-stolen har blivit en modern klassiker sedan den ursprungligen skapades av Piero Lissoni 1998, och den passar både i hemmet och i offentliga miljöer. Samtidigt har Thinking Man's Chair, designad av Jasper Morrison 1988, fått beröm från världsberömda museer i New York, Paris och London. Båda dessa konstruktioner visar hur Cappellini fortfarande är ledande i sin produktion av klassiska möbler som kombinerar moderathet och praktiska egenskaper.

Köp Cappellini återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

Eftersom efterfrågan på miljövänliga möbler fortsätter att öka sticker Cappellini ut från mängden med ett sortiment av produkter som är utformade för att hålla länge. Vårat sortiment av begagnade Cappellini kontorsmöbler är tillräckligt snygga för att passa in i alla arbetsplatser och eliminerar behovet av att byta ut möbler med några års mellanrum. Från svängbara stolar och barstolar till ergonomiska skrivbord erbjuder vi allt du behöver för att skapa ett miljövänligt utrymme utan att kompromissa med estetik eller kvalitet. Så varför inte välja klokt redan i dag när du möblerar din arbetsplats? Ett hållbart kontor kommer att vara värt sin vikt i guld - inte bara idag utan i många år framöver.