Chair On Products List

Balzar Beskow

Begagnade kontorsmöbler från Balzar Beskow

Balzar Beskow har sedan starten varit synonymt med väldesignade, hållbara trämöbler och har för avsikt att fortsätta att tillverka kvalitetsprodukter med så liten negativ miljöpåverkan som möjligt. Organisationen samarbetar med oberoende formgivare med olika bakgrund för att skapa unika möbler som garanterat kommer att stå sig i tidens tand. Effektivitet och hållbarhet har alltid spelat en viktig roll i Balzar Beskows verksamhet och alla ansträngningar görs för att minska svinnet under produktionen samt genom åtgärder som miljövänliga förpackningar. Genom ett fortsatt engagemang för bra design och miljömedveten verksamhet hoppas Balzar Beskow kunna fortsätta ligga i framkant av svensk design i många år framöver.

Balzar Beskow är ett företag med en historia

I mer än 60 år har Balzar Beskow ägnat sig åt att tillhandahålla produkter och tjänster av utmärkt kvalitet. Från grundandet 1957 fram till idag har de tillverkat möbler i sin egen fabrik i Mönsterås, samt skapat en rikedom av kunskap som de gärna delar med sig av till varje kund för att säkerställa att deras investering maximeras. Med kunden i åtanke hela tiden försummar Balzar Beskow inte kvalitet till varje pris. Deras samarbete med oberoende formgivare som använder hantverkstekniker som är rotade och hedrade genom tradition, ger dem viljan och förmågan att uppfylla önskade specifikationer för offentliga miljöer med mera. Detta ger kunderna trygghet när de väljer en pålitlig produkt som är byggd för att hålla länge.

Möbeldesign med miljöfilosofi

Balzar Beskow är känt för att ta hänsyn till hållbarhet när man designar möbler. De anser att resurser ska användas med omsorg och att möblerna ska hålla i många år i sin ägares hem. För att säkerställa detta tillämpar de rigorösa standarder på sina konstruktioner för att garantera både hållbarhet och livslängd. Detta innebär att man väljer material och tekniker som tål slitage, tillverkar möbler som förblir estetiskt tilltalande i många år och skapar kretslopp där möblerna kan återbrukas med minsta möjliga påverkan på miljön. Denna hängivenhet till hållbarhet har varit ett kännetecken för Balzar Beskow från dess grundande till i dag. Balzar Beskow förstår hur viktigt det är att inte bara ha kunskap och nyfikenhet, utan också att agera när det gäller att minska resursförbrukningen. Genom sin certifiering enligt ISO 14001 har de sedan 2011 varit engagerade i att kontinuerligt förbättra sin miljöpåverkan. Som en förlängning av detta åtagande har de nyligen påbörjat processen med att miljömärka delar av sitt sortiment. Detta är ett viktigt steg för att formalisera det arbete som Balzar Beskow redan har gjort proaktivt under lång tid.

Köp återbrukade Balzar Beskow kontorsmöbler från Soeco

Att vara miljövänlig och handla smart är mål som fler och fler av oss strävar efter i dag, och därför erbjuder Soeco återbrukade kontorsmöbler från det välkända märket Balzar Beskow. Denna kostnadsbesparande åtgärd är inte bara bra för den ekonomiska budgeten, utan bidrar också till att stödja hållbara initiativ. Från mycket hållbara soffbord till snygga stolar och pallar - Balzar Beskows återbrukade kontorsmöbler kommer att se bra ut på alla arbetsplatser och har material som är snällare mot planeten. Soeco är stolta över att kunna erbjuda den här kollektionen och vi hoppas att du kommer att överväga den för din nästa kontorsrenovering. Om du har några frågor eller om du vill ha mer information om vårt sortiment av begagnade kontorsmöbler från Balzar Beskow, tveka inte att kontakta oss - vi hjälper dig gärna.