Chair On Products List

Artemide

Begagnade lampor från Artemide

Artemide är ett italienskt företag inom belysningsdesign som har uppnått ett anmärkningsvärt rykte för kvalitet, uppfinningsrikedom och pionjärskap inom sektorn. Under de senaste fem decennierna har företaget förtjänat sin plats som ett av de mest anmärkningsvärda företagen i sin bransch genom att ständigt lansera nyare, banbrytande produkter som har blivit ikoniska symboler för modern design. Artemides internationella attraktionskraft sträcker sig långt utanför marknaden; några av dess produkter finns på flera museer och kända konstinstitutioner runt om i världen, t.ex. Museum of Modern Art (MoMA) i New York, Metropolitan Museum of Art i New York och Museo Nazionale della Scienza e della Tecnica i Milano. Artemide har utan tvekan säkrat sig en unik plats i det globala landskapet för modern belysningsdesign.

Artemide är ett av de ledande belysnings företagen

Artemide har varit en obestridlig ledare inom belysningsdesign i över 60 år. Företaget grundades 1959 med ett engagemang för teknisk innovation, forskning och mänsklig interaktion och specialiserar sig på tillverkning av belysning som utformats av arkitekter. Deras samarbeten med uppskattade konstnärer från hela världen har skapat prisbelönta mästerverk som är kända internationellt. Med miljöer som uttrycker öppenhet och värme är Artemide inte bara dedikerade till att skapa högkvalitativ belysningsdesign utan också till att förstå hur människor interagerar i dem. Artemides långa historia av excellens kommer kontinuerligt att föra samhället framåt genom teknik, innovation och design.

Designfilosofi hos Artemide

Artemide har ett imponerande produktsortiment med två ikoniska exempel på modern italiensk design: bordslampan Tizio, designad av Richard Sapper 1972, och bordslampan Tolomeo, designad av Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina 1986. Båda lamporna ingår i de permanenta samlingarna på två högt ansedda konstgallerier: Metropolitan Museum of Art och Museum of Modern Art, vilket är ett konkret bevis på deras status som verkliga konstverk. Var och en av dem är en anmärkningsvärd illustration av italienskt hantverk som kombinerar funktion med konstnärlig form. Artemide är ett lyckat exempel på hur man kombinerar det bästa av italiensk industridesign med hantverkskunskap som har utvecklats under århundraden. Denna överlappning skapar tidlösa belysningsobjekt som betonar både funktion och skönhet. Det främjar hållbar design genom att fokusera på tradition snarare än att skapa ett nytt sätt att uppnå sina mål. Artemide gör detta genom att tillverka sitt eget glas och använder sig av både högteknologi och de gamla tekniker som man har ärvt från sina föregångare. På så sätt har Artemide positionerat sig som en innovativ ledare inom hållbar design och visar hur en sådan utveckling kan uppnås utan att offra något från vårt förflutna.

Köp återbrukade Artemide lampor hos Soeco

På Soeco är vi stolta över att kunna erbjuda återbrukade lampor från Artemide för att se till att du får den perfekta belysningslösningen för dig. Med Artemide kommer det inte bara att se professionellt ut, utan det kommer också att hålla tillräckligt länge för att klara många års användning. Medveten om effekterna på vår planet har Artemide konstruerat sina lampor med hållbara material, vilket kombinerar miljövänlighet och uthållighet. Att köpa återbrukade Artemide lampor från oss kan ge ytterligare sinnesfrid också; du gör din del för planeten utan att offra kvalitet. Vi tror att det står klart - med begagnade Artemide lampor som erbjuds på Soeco får du inget mindre än utmärkta belysningsalternativ.