Chair On Products List

Arper

Begagnade kontorsmöbler från Arper

Arper är ett ledande italienskt företag som skapar stolar, bord och möbler för samhälle, arbete och hem. Arper har ett rikt utbud av kollektioner som är älskade av både arkitekter, designers och slutanvändare. De är genialt utformade för att underlätta olika användningsområden i offentliga, privata, kommersiella och gästvänliga miljöer över hela världen. Arpers strävan efter det väsentliga driver produktutvecklingen mot vardagligt välbefinnande. Arper designar objekt som är vackra och funktionella, objekt som är en glädje att använda varje dag. Och eftersom bra design handlar om mer än bara det du ser på ytan, går de vidare och tar hänsyn till hur möblerna interagerar med rummet ... och med människor. Begagnade kontorsmöbler från Arper hör till den bästa kvalitet du kan hitta på marknaden idag. Oavsett vilken budget eller stilpreferens du har kan du säkert hitta något som passar dina behov perfekt.
Begagnade kontorsmöbler från Arper är ett utmärkt sätt att spara pengar och ändå få bekväma möbler av hög kvalitet. Arper har åtagit sig att utveckla produkter som är säkra för både människor och miljö. Deras produkter är utformade för att tillgodose människans behov samtidigt som de respekterar planeten. Användarens komfort är alltid viktigast vid utvecklingen av produkter och vid valet av material som är säkra för både människor och miljö. I slutändan är det Arpers övertygelse att verkligt hållbar design endast kan uppnås när formen följer funktionen på ett sätt som uppfyller människans behov och samtidigt respekterar den planet som vi alla delar.

Arpers företagshistoria

Arper grundades 1989 som en utveckling av ett läderhantverksföretag som startades av familjen Feltrin på 1980-talet. Företaget, utmärkte sig redan från början för sina innovativa produkter och toppmoderna processer samt för sin internationella inriktning. Mot slutet av 1990-talet slutade Arper att tillverka läderstolar för hemmen och övergick till kontorsbranschen. Företagets tillväxt inom detta område var konstant och viktig, så till den grad att Arper i dag är ett av de ledande internationella företagen inom design och tillverkning av moderna inredningslösningar för offentliga utrymmen, arbetsplatser, samhällsområden och hem. Tack vare sitt unika utbud av produkter, tjänster och mervärde har Arper blivit ett verkligt riktmärke inom designsektorn.

Arper har djupa designsamarbeten

Arper grundades med målet att utveckla italiensk design över hela världen. Från början har internationella samarbeten varit en del av deras DNA. Dessa partnerskap hjälper till att definiera Arpers identitet och hämta inspiration från hela världen för att utveckla en originell design. Det första partnerskapet, med Studio Lievore Altherr Molina, ledde till en framgångsrik serie långsäljare: från stolskollektionen Catifa (som idag presenteras i sex olika versioner, med över två miljoner sålda stolar sedan 2001) till arbetsstolen Kinesit (2014). Kinesit var innovativ genom att dölja stolens tekniska egenskaper i stället för att skryta med dem. Arpers filosofi har alltid varit att skapa produkter som är vackra, funktionella och tillgängliga för så många människor som möjligt. Därför har de alltid samarbetat med internationellt kända designers, som Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola och Jasper Morrison. Tack vare dessa partnerskap har Arper blivit ett av de mest respekterade företagen inom designområdet.

Köp återbrukad Arper kontorsmöbler från Soeco

Arper är en ledande tillverkare av kontorsmöbler av högsta kvalitet. Alla Arper produkter är tillverkade av långvariga material, och deras engagemang för kvalitetshantverk garanterar att deras möbler är både snygga och hållbara. Soeco erbjuder ett stort urval av begagnade kontorsmöbler från Arper. Genom att välja återbrukad kontorsmöbler från Arper kan du skapa ett stilfullt och hållbart kontorsutrymme som speglar ditt företags engagemang för miljön. Arpers engagemang för hållbarhet syns tydligt i deras val av material, och deras möbler är älskade av både kunder och anställda för sin komfort och stil. Soeco är stolt över att kunna erbjuda ett urval av begagnade kontorsmöbler från Arper som uppfyller de högsta kraven på kvalitet och hållbarhet. Med begagnade Arper kontorsmöbler från Soeco kan du skapa ett miljövänligt och stilfullt kontor som återspeglar ditt företags värderingar.
Begagnade kontorsmöbler från Arper är ett utmärkt sätt att få vackra, väldesignade möbler till en bråkdel av kostnaden för nya möbler. Arper är ständigt innovativa och tänjer på designens gränser för att tillhandahålla produkter som gynnar människor och vår planet. Begagnade kontorsmöbler från Arper är ett utmärkt sätt att spara pengar och få hållbara möbler av hög kvalitet.