Chair On Products List

Andreu World

Begagnade kontorsmöbler från Andreu World

Andreu World grundades i Alacuás i provinsen Valencia i Spanien av en snickarfamilj och är en internationell tillverkare som specialiserat sig på unika och stilfulla designmöbler. Andreu World använder endast hållbart anskaffat trä som kommer från återplanterade skogar och har över 65 års erfarenhet av att skapa högkvalitativa stolar och bord med överlägsen komfort för affärsmiljöer och offentliga utrymmen samt utomhusområden som hotell, kaféer och restauranger. Genom att säkerställa hantverkets kvalitet från generation till generation har Andreu World utvecklat en pålitlig och solid industriell kultur som bygger på produktion av förstklassig inredning.

Möbeltillverkare med en internationell historia

1955 tog Francisco Andreu Martí ett djärvt steg och ärvde en liten snickeriverkstad i Alacuás i Valencia. Han återupprättade företaget med målet att tillverka och sälja trädetaljer till andra företag. Denna utökade produktion blev snart framgångsrik och företaget tillverkade sina allra första designmöbler, Modellerna 72 och 123 - båda med inspiration från den nordiska stilen. Detta nyvunna engagemang för design fungerade som en drivkraft för ytterligare tillväxt och utveckling av företagets kultur. Hädanefter skulle det bli känt som Curvados Andreu.
På 1970-talet bytte Curvados Andreu namn till sitt nuvarande namn och ökade sin personalstyrka och sin redan etablerade produktion avsevärt - vilket gjorde att företaget kunde göra stora vågor i den internationella projiceringen. Företagets deltagande i designmässor som hölls i städer som Köln, Milano och Chicago bidrog säkerligen till denna snabba tillväxt.

Ansvarsfullt användande av trä

Att arbeta med trä kräver precision, ansträngning och passion. På Andreu World utgör dessa värden grunden för företagets arbete. Teamet består av skickliga möbelsnickare och träarbetare, vars erfarenhet bygger på århundraden av tradition. Alla deras konstruktioner skapas med hållbarhet i åtanke, genom att endast 100 % FSC-certifierat trä från återbeskogade områden används. Genom denna kombination av insikt och material utvecklar de möbler som har ett stort mervärde: både när det gäller komfort, kvalitet och estetik. Eftersom de blandar in hantverk i varje möbel de skapar, genomsyras varje produkt av känslighet och personlighet - bestående egenskaper som skiljer dem från sina konkurrenter.

Designfilosofi

Sedan grundandet 1955 har Andreu World nått stora höjder tack vare deras vilja att acceptera förändringar och se till att de alltid förser sina kunder med bästa möjliga produkter. De förstår inte bara vikten av att anpassa sig till ständigt föränderliga krav på inredning, utan de glömmer aldrig att skönheten och karaktären hos deras verk kommer från det hantverk som ligger bakom varje unik design. Andreu World strävar därför ständigt efter excellens samtidigt som de arbetar hand i hand med tekniken för att bevara de traditionella värden som de håller högt. På grund av denna strävan fortsätter människor från hela världen att vända sig till dem för att hitta praktiska men samtidigt estetiskt tilltalande lösningar för sina kontorsutrymmen.

Köp Andreu World återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

Att investera i Andreu Worlds kontorsmöbler garanterar att du köper delar som är gjorda för att hålla hela livet och längre. På Soeco erbjuder vi ett omfattande urval av begagnade kontorsmöbler som är av högsta kvalitet och fortfarande ser ut som nya även efter flera års användning. Oavsett om du letar efter extra förvaringslösningar som arkivskåp, bokhyllor eller arbetsstationer, gör våra effektiva men ändå snygga begagnade möbler det möjligt för dig att upprätthålla en vacker och hållbar arbetsplats utan att offra komfort eller estetik. Genom att välja begagnade möbler framför nya delar bidrar du till ett miljövänligt förhållningssätt samtidigt som du sparar pengar i det långa loppet. Gör det samvetsgranna valet idag!