Chair On Products List

Abstracta

Begagnade kontorsmöbler från Abstracta

Abstracta förstår vikten av att skapa en inspirerande kontorsmiljö för att maximera produktiviteten och komforten. Med detta i åtanke har de noggrant utarbetat ett brett sortiment av produkter som tar upp tre nyckelområden - akustik, förvaring och möten. Dessa produkter sträcker sig från akustiska skärmar till modulära förvaringsmöbel - du kan välja mellan olika färger, texturer och mönster för att skapa ett verkligt unikt utseende. Oavsett storlek eller struktur på ditt kontor har Abstracta den perfekta lösningen för att förvandla ditt arbetsområde till ett område som du kommer att vara stolt över att arbeta i.

Abstracta en pionjär inom det akustiska området

Abstracta har länge ansetts vara ledande inom det akustiska området, ända sedan företaget grundades 1972. Deras lösningar för olika typer av utrymmen, från absorberande skärmar till ergonomiska möbler med inbyggda ljudabsorberande egenskaper, är utformade med kundernas nuvarande och framtida behov i åtanke.
Detta engagemang stärks av deras nära samarbete med några av dagens mest kända designers. Samtidigt som de fortsätter att utforska bättre sätt att skapa större hörselkomfort, tillverkar Abstracta stolt sina produkter i Småland - och erbjuder utmärkta akustiska möbler och tjänster till kunder över hela världen.

Designfilosofi hos Abstracta

Abstrakt har kommit att förstå den viktiga roll som ljudet spelar för vår allmänna hälsa och vårt välbefinnande. Deras uppdrag är därför att skapa ljudlandskap som får oss att må bra, vilket i slutändan leder till bättre prestationer - både när det gäller kreativitet, uppmärksamhet och tillfredsställelse med vårt arbete. Alla dessa mål börjar med akustik som hörnsten i deras uppdrag.
Men de inser också att visuell attraktionskraft, hållbarhet och miljövänlighet är nödvändiga komponenter för att skapa en hälsosam miljö för dig att trivas i. Det är därför som deras produkter inte bara prioriterar akustisk njutning, utan också strävar efter att ge estetiskt tilltalande bidrag till utrymmet och använda naturresurser på ett genomtänkt och ansvarsfullt sätt.

Köp Abstracta återbrukade kontorsmöbler hos Soeco

Abstracta kontorsmöbler har ett välförtjänt rykte för att vara byggda för att hålla hela livet och längre än så. På Soeco erbjuder vi återbrukade produkter av högsta kvalitet som fortfarande ser nya ut efter många års användning. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig dessa kostnadseffektiva lösningar som dessutom är snällare mot miljön. Så om det är dags att uppdatera ditt kontor med ljudabsorbenter, väggavdelare till skrivbord, välj från vårt urval av begagnade möbler från Abstracta - du kommer inte att bli besviken.
Våra miljövänliga produkter ger inte bara ett hållbart värde, de ger också ditt kontor ett attraktivt och professionellt utseende. Vänta inte, investera i rätt möbler idag med Soeco och hjälp till att skydda vår planet för framtida generationer.