Soeco - Återbrukade möbler

I Göteborg erbjuder vi ett omfattande sortiment av både nya och begagnade kontorsmöbler som kombinerar hållbarhet med hög kvalitet.

Vi förstår vikten av att ge möbler ett andra liv och vårt utbud representerar inte bara ett miljövänligt val, utan också ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för ditt företag.

Ni hittar vårt kontor på Mässans gata 10, Göteborg.

Stort sortiment

Vårt sortiment omfattar ett brett urval av möbler, från välkända designmärken till klassiska kontorsmöbler. Vi erbjuder höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska kontorsstolar samt andra möbler som är nödvändiga för en modern och effektiv arbetsplats.

Bland våra produkter hittar ni erkända varumärken som Kinnarps, Blå station, Asko, Lammhults, Ikea, Fritz Hansen, Balzar Beskow, Abstracta och många fler.

Dessa varumärken är kända för sin kvalitet, hållbarhet och estetik, vilket gör dem till utmärkta val för alla typer av kontorsmiljöer.

Inredningsrådgivning

Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar som passar alla behov, oavsett om ni planerar att inreda ett helt nytt kontor, uppgradera befintliga möbler eller om ni bara är intresserade av att återanvända kvalitetsmöbler.

Vår expertis inom hållbar kontorsinredning innebär att vi kan hjälpa er att skapa en arbetsmiljö som inte bara är funktionell och estetiskt tilltalande, utan också miljövänlig.

Hållbarhet

Genom att investera i hållbara, begagnade kontorsmöbler kan ni inte bara reducera kostnader utan också göra en insats för miljön.

Återanvändning av möbler bidrar till minskad resursförbrukning och lägre koldioxidutsläpp, vilket är viktiga aspekter för ett hållbart företagande.

Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet.

Hitta till Soeco Göteborg

Vi välkomnar er att besöka oss på Mässans gata 10 i Göteborg för att upptäcka ett av Sveriges största utbud av begagnade kontorsmöbler.

Här kan ni få personlig rådgivning och hjälp med att hitta de möbler som bäst passar ert företags behov och visioner. Vår kunniga personal står redo att assistera er med allt från planering till leverans och installation.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att skapa en grönare och mer miljövänlig arbetsplats. Tillsammans kan vi skapa en hållbar och funktionell arbetsplats som speglar ert företags karaktär och värderingar.

Soeco I Göteborg Content